Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: BMW KING

Nick admina karającego: nie wiem  ale mówiłem to do jakiegos jakuba

Data/Mapa: 9/09/23 03:34 PM

SteamID:U:1:1134274698]

Serwer (mod): ONLY DEAGLE 

Opis sytuacji:  Podczas sytuacji gdzie stałem AFK, zabił mnie jakiś gracz serwera. Bardzo sie zdenerwowałem tą sytuacją i w skrócie go zwyzywałem, admin się mnie spytał czy chce bana. Odpowiedziałem mu, ze nic mi to nie robi jak dostane jakiegos smiesznego bana. Admin spytał się ,,czy chce sie przekonać" pod wpływem dużych emocji odpowiedziałem ,,tak". Ostatecznie dostałem bana za mój wybryk. Bardzo żałuję zaistniałej sytuacji i chciałbym zostac odbanowany. Kocham administrację katujemy.eu.

Opublikowano

Odwołanie można napisać maksymalnie do 48H od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane.

Dodatkowo podczas aktywnego bana wszedłeś na czystym koncie - Granie na aktywnym banie = perm.

image.thumb.png.c3cb190bd243fdf3bd5fd3c196528bec.png

Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.