Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Ogr

Data/Mapa: 20-09-2023 17:59:05

SteamID: 

STEAM_1:1:728259544

Serwer (mod):      ★ MIRAGE #2 ★                         

Opis sytuacji: zrobiłem 6 fragów i dostałem bana nigdy nie czitowałem. powód walhack  proszę napisać w której minucie na demku widoczny jest walhack dziekuje pozdrawiam.

source bans  link  Ban List | Katujemy.eu - lista banów

link do demka  http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1695224875-1695228058.zip  

Opublikowano (edytowane)

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1695224875-1695228058.zip

9:24 pomine bo może czysty przypadek że zachciało ci się tam akurat wcelować zanim poleciał granat czy cokolwiek było słychać

9:47 i 9:49  Ciekawe akurat wcelowujesz sie idealnie pod dwie osoby no popatrz 

10:05 Tego na shorcie kto ci powiedział że tam jest że tak usilnie akurat to miejsce znów sprawdzasz bo info o nim było zerowe a jednak wcelowany perfekcyjnie

10:55 lecisz całe tv na kosie początek rundy gdzie tak naprawdę mogli być tam ludzie ale pewnie jak się wie więcej to nie trzeba broni, aż nagle dochodzimy do 10:59 o nim już wiedziałeś temu wyciągnąłeś broń i dałeś mu prefire tam ale inne pozycje już nie? no i oczywiście  zaraz po owej akcji wychylenie na top mid na paczki bezpośrednio bo nic innego w koło nie ma prawda?  no powiem ci tak

jak dla mnie leciałeś na wh to że nie patrzysz na kogoś bezpośrednio celownikiem przez ścianę nie oznacza że nagle wh nie masz twój sposób wychylania i tego jak super "czytasz gre" że kogoś gdzieś nie ma mówi sam za siebie przy tych akcjach widać że nie boisz sie niczego innego bo wiesz gdzie kto jest a tam gdzie jednak ktoś stoi wyczekujesz bądź dajesz prefire o sytuacji gdzie lecisz przez całe A nie patrząc na nic tylko odwracając sie co jakiś czas co robi chłop z ct nie wspomne

Edytowane przez Trustt
Leek  

Demo

Leek  

Decyzja 48h

Opublikowano

Jest to krzywdzące że po dwóch akcjach mnie banujesz nie leciałem na kosie całego tv poogladaj demo a to że celownik mam w dobrych miejscach nazywa się croshairplacment nie masz się czego doczepić bo nie miałem walhacka poprostu grałem dobrze 

Opublikowano

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1695224875-1695228058.zip

6 Runda generalnie +/-, nie będę tu oceniał poszczególnych akcji ale biorą całą rundę pod uwagę. Skany trochę za pewne przez ten smoke.

7 Runda też takie małe +/-, peek z tv na gościa jest bardzo ''stanowczy'' trochę za pewny ale nie jest to jakoś bardzo podejrzana akcja.

Generalnie zdecydowanie za mało na bana, 2 Rundy lekko podejrzane.

Na ten moment gracz dostaje UB, a @  Trustt miej go na oku.

Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.