Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nick osoby oskarżonej: Gum!s S4rr0w

SID osoby oskarżonej: STEAM_1:1:181127998

Data oraz godzina zdarzenia: 20.09.23 23:55

Opis sytuacji: Grałem sobie w spokoju naglę dostaję kicka z powodem "exit". Będzie pewnie tłumaczył, że był to przypadek, tak tak bo uwierzę. Szczególnie że wcześniej upomniałeś mnie. Pomyślicie czemu pisze skargę o taką błahostkę, ponieważ Opiekun który próbuje się wywyższyć rangą? Osoba kompetentna, No wychodzi na to, że niestety nie.

Drugą sprawą jest to ,że fajnie słyszeć opiekuna serwera który nazywa swoją administracje "de*ilami".

A i jeśli myślicie, że to ja sobie wpisałem exit to jedyne co mogę to Was wyśmiać. Wystarczy zerknąć logi po godzinie 23 będzie opisane.

Dowody: 

link do demka Jeśli się nie mylę rudna 25/26 gdzie owy oskarżony wypowiada się na temat administracji. Nie wspominając o tym, że praktycznie cały czas w tle albo na czacie obraża i jest brak reakcji z ich strony.

image.thumb.png.109c6835033eb9cfcd4b1d524f3ec88e.png

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 5
  • Donator
Opublikowano

Miałeś dostać tego kicka wcześniej za prowokacje w moją stronę, ale stwierdziłem że dam Ci pograć i poczekam co jeszcze rzucisz prowokacyjnego w moją stronę, jako że już miałem wpisane w konsole po pierwszej prowokacji, tak zostało i wychodząc z serwera z automatu wpisałem  w konsoli exit, ot cała magia z kickiem.

• Lubię to! 2
  • Haha 15
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

Sprawdziłem sobie logi i faktycznie taki kick miał miejsce:

L 09/20/2023 - 23:52:28: [basecommands.smx] "Gum!s S4rr0w<1453><STEAM_1:1:181127998><>" kicked "kaszpero<1436><STEAM_1:0:523577639><>" (reason "exit")

@  Gum!s S4rr0w  Jeżeli takowa prowokacja pojawiła się z początku, to powinieneś już na wstępie kicknąć kolegę, bądź upomnić go:

• 3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. (Upomnienie | Kick | Mute/Gag 10 - 1440min. | Ban 10 - 1440min.)

Powód wyrzucenia z serwera musi również zostać umieszczony w formie informacji dla każdego z graczy, treść "exit" nie jest jednoznacznym podaniem przyczyny dlaczego dana osoba została wyrzucona.

@ Namey  Z twojej strony prosiłbym o brak jakichkolwiek prowokacji w kierunku Administracji, nie każdemu może się podobać to, że niektóre osoby wróciły do Administracji, ale jest to moja decyzja i proszę ją uszanować.

Odbyłem rozmowę z @  Gum!s S4rr0w  i wyjaśniliśmy sobie kilka kwestii, taka sytuacja się nie powtórzy.

• Lubię to! 8
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.