Majeś1111 Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Imię:Piotrek Wiek:15 Mutacja głosu (tak/nie):w trakcie Jakie jest Twoje doświadczenie?:maialem admina na jednym serwerze i dobrze się sprawowałem Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199543972614/ Link do Twojego Gametracker.com:https://www.gametracker.com/majes123/ Dlaczego chcesz zostać administratorem?:jestem bardzo aktywny lubie ten serwer i myślę ze dobrze sobie poradzę w roli administratora Znajomość komend administratora: nie Status PRIME:tak Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): tak Senior_1337 September 21, 2023 Postaraj się bardziej, szczególnie z podaniem! 4
V.I.P S!alker Posted September 14, 2023 V.I.P Posted September 14, 2023 -Zachowanie ----Kultura -Brak znajomosci komend admina Mordo tyle szans dostałeś ode mnie i dalej nie umiesz się zachować odpowiednio. Ja osobiście odbieram to podanie jako "Stary nie masz psychy" Skoro miałeś admina na jednym serwerze to czemu nie znasz komend admina? Ciągłe report na ciebie. (O kulturke chodzi) Spoiler 2
Keeper CS2 MIRAGE #2 nahh. Posted September 14, 2023 Donor Keeper CS2 MIRAGE #2 Posted September 14, 2023 Podanie jest od razu do odrzucenia -zachowanie (wystarczy że wchodze na serwer i już musze cię mutować bo słyszę podczas ładowania mapy jak wyzywasz) - nie potrafisz nawet dobrze podać gt - znajomość komend adm( to jak ty byłeś adminem i nie potrafisz żadnych komend to co ty na pustym serwerze byłeś czy co bo ja nie rozumiem) - masz lekko ponad 24 mutów/gagów od początku sierpnia to chyba wiadomo co to o tobie świadczy - wiek Totalnie na NIE 2 1
Investor Senior_1337 Posted September 21, 2023 Investor Posted September 21, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts