Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: 1mor

Data/Mapa: Mirage 

SteamID: STEAM_1:1:571362060

Serwer (mod):   Mirage #5                  

Opis sytuacji: Podczas grania na serwerze wkurzylem sie i napisalem " ale masz ku*wo timing" po 5 sek dostalem gaga bez zadnego wczesniej upomnienia (tak ja jest napisane w regulaminie Upomnienie | gag/mute...)nastepnie napisalem na u@ ze jest zjebem i niech przeczyta regulamin bo powinien dac mi pierw upomnienie pozniej gaga ktory byl sluszny, nastepnie inny gracz podobnie sie wkrzurzyl i napisal "ty ku*wo..." czy cos w tym stylu ale nasz noyes nie reaguje na to wiec postanowilem napisac na u@ ze gdzie gag jak u mnie, napisal na czacie zebym otarł lzy i dal gag temu chlopowi, wk****l mnie tymi otrzyl lzy wiec napisalem do niego cos w stylu ze jest zje*em i nie wiem z jakiej racji ma admina nie znajac regulaminu i dostalem bana za obraze na 120min gdzie w regulaminie nie ma nic o tym ze  ban za obraze admina lub kogo kolwiek wiec nie moja wina ze takiego czegos w regulaminie na ma jedynie jest za to gag/mute dodam rowniez ze noyes reaguje tylko na to co chce z tego co widze + simpuje jak jakis debil 12letni.

czak  

Ale wulgaryzmy cenzuruj,a obrażać to sobie możesz...

• Haha 9
Posted

Witam,Witam Pana admina. 

Jak dobrze widzę jesteś adminem na MIRAGE#4 i piszesz w odwołaniu, że to ja nie znam regulaminu? Wyzywając mnie na u@ od "śmieci" z powodu takiego, że tobie dałem gaga odrazu po tym jak napisałeś do gracza, który cię zabił "k*rwo", a dając gaga drugiemu graczowi po 30 sekundach? To jest chyba dlatego to odwołanie. Złamałeś regulamin i dostałeś gaga, to jest chyba logiczne, zacząłeś wyzywać na u@ dostałeś bana i to jest chyba też zrozumiałe :D

"napisal na czacie zebym otarł lzy"-- Zaczyna się runda jeden gracz umarł i napisał na czacie słowo, które obrażało gracza w enemy drużynie, zobaczyłem to oczywiście i dostał on też gaga po tych 30 sekundach z powodu trwania rundy. Ale jak ty dostajesz tego gaga i zaczynasz płakać na tym u@ wyzywając od różnych, to napisałem tak na czacie "napisal na czacie zebym otarł lzy" czy to jest złe? Zadecyduje o tym ranga wyżej, ale wolę tak napisać CI na czacie niż dawać bana za te wyzywanie na U@, a że reagujesz na takie rzeczy jak reagujesz to dostałeś bana <logicznego>

A co do upomnienia :D, zapamiętałem twój nick i także wczoraj dostałeś muta z powodem "kultura" i  w tym samym czasie gaga także z powodem "kultura", więc wychodzi na to,że będziesz dalej sobie grał na mirage#5 wyzywał graczy, wyzywał adminów na u@ a ja mam Tobie dalej dawać upomnienia? Jesteś adminem znasz regulamin, chyba że nie znasz no to przychodzi sama odpowiedź "nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania"

"dostalem bana za obraze na 120min gdzie w regulaminie nie ma nic o tym ze  ban za obraze admina lub kogo kolwiek wiec nie moja wina ze takiego czegos w regulaminie na ma jedynie jest za to gag/mute"--

Oczywiście nie ma bana za wyzywanie admina---3.3 Zabronione jest obrażanie graczy i administracji serwera. (Upomnienie | Gag/Mute do 48h)

ale jest mały problem ty wyzywałeś mnie na u@ więc wychodzi na to, że ban się należał, ponieważ nie mogłem nic innego zrobić. ---2.10 Zabronione jest spamowanie na czacie i u@. (Upomnienie | Gag do 4h | Ban do 2h - tylko u@) 

I jeszcze na koniec co napisałeś na końcu odwołania " simpuje jak jakis debil 12letni."-- Jak dla Ciebie rozmowa z innym graczem akurat trafiłeś na rozmowę z dziewczyną, która gra dość długo na serwerze jest dla ciebie "simpowaniem" to ja nie wiem jak ty reagujesz na dziewczyny, które grają na mirage#4 wyzywasz te dziewczyny?

Traktuje wszystkich tak samo na serwerze nieważne czy to dziewczyna czy chłopak, nie daje dużo banów, mutów,gagów chyba, że ludzie zgłaszają na u@ bo do tego służy na komenda lub łamanie regulaminu się  powtarza jak w twoim przypadku. Pozdrawiam<3

• KAT 2
  • I love it 1
  • Investor
Posted

1 godzinę temu, 1mor napisał(a):

gdzie w regulaminie nie ma nic o tym ze  ban za obraze admina lub kogo kolwiek

Sugeruję dokładniej przeczytać regulamin.

Spoiler

L 09/13/2023 - 19:01:03: Chat         | (STEAM_1:1:571362060)1mor: alemasz kurwo timing
L 09/13/2023 - 19:01:51: Team_Chat    | (STEAM_1:1:571362060)1mor: @ kurwa upomnienie zj**ie daj najpier regulamin przeczytaj i zajebiscie ze reagujesz na kazdego jak wyzwie

L 09/13/2023 - 19:10:20: Team_Chat    | (STEAM_1:1:571362060)1mor: @ bo jestes zwyklym smieciem co nie zna regulaminu a ma admina to sie sapie

L 09/13/2023 - 19:10:28: Team_Chat    | (STEAM_1:1:571362060)1mor: @ najpierw jesty upomnienie pozniej mute

• Like 6
  • Haha 1
  • I love it 2
  • Investor
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.