Emilqa Posted September 12, 2023 Woman Posted September 12, 2023 Pytania od @ Adik 1.Jaki jest Twój cel na dzisiejszy dzień? Cięzko powiedzieć, ale raczej siedzenie w domu i uczenie się. 2.Co sprawia, że czujesz się naprawdę spełniona? Szczerze nie mam pojecia 3.Jakie wydarzenie z przeszłości chciałabyś zmienić, jeśli mogłabyś? nie dodac do znajomych 1 osoby i ją poznawać. 4.Jaki jest Twój ulubiony sposób na rozpoczęcie poranka? ide sie umyc 5.Co jest Twoim największym marzeniem na przyszłość? myśle, że kochajaca rodzinka z 2 dzieci 6.Jakie są Twoje ulubione miejsca w Twoim rodzinnym mieście lub regionie? zdecydowanie boisko i obrzygane schody od wszystkich pokolen szkoly w krakowie 7.Co ostatnio cię zaskoczyło lub zadziwiło? wiadomosc od jednej osoby 8.Jakie książki czytasz lub planujesz przeczytać w najbliższym czasie? raczej nie czytam. 9.Czy masz jakieś noworoczne postanowienia i jak się ich trzymasz? jakies malo wazne ale zawsze nie wychodzi 10.Co jest Twoim sposobem na odprężenie po stresującym dniu? komputer albo lozko v1 11.Jakie są Twoje ulubione hobby lub zajęcia po pracy? komputer albo lozko v2 12.Czy masz jakieś ulubione cytaty lub mądrości życiowe? nie 13.Gdzie chciałabyś podróżować, gdybyś miała tyle czasu, ile chcesz? chorwacja 14Jakie jest Twoje zdanie na temat obecnej sytuacji politycznej lub społecznej w kraju? nie interesuje mnie to 15.Co jest Twoim zdaniem najważniejszym aspektem w udanym związku? nie wiem 16.Jakie wyzwania lub trudności musisz dzisiaj pokonać? wstac z lozka 17.Jaki jest Twój ulubiony przepis na potrawę do przygotowania w domu? nie gotuje 18.Jakie cele zawodowe stawiasz sobie w tym roku? nie mam pojecia 19.Czy jest jakaś umiejętność, którą chciałabyś opanować? jezdzenie na snowboardzie bo narty juz w 100% mam opanowane 20.Jakie są Twoje najważniejsze wartości życiowe? rodzina 21.Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w utrzymywaniu zdrowego stylu życia? ruch 22.Jakie historie z dzieciństwa lub młodości lubisz opowiadać innym? nie mam 23.Czy masz jakieś ulubione miejsca, do których lubisz uciec, aby się zrelaksować? lozko 24.Wymień 5 osób z forum, których uważasz za przystojnych nie da sie 5, kazdy przystojny ale oczywiscie @ Kacper wygrywa 25.Co jest Twoim sposobem na motywację w trudnych chwilach? muzyka 26.Gdybyś mogła pomóc jednej osobie dzisiaj, to komu i w jaki sposób? mamie i poprostu z nia pobyc 27.Jaki jest Twój ulubiony rodzaj muzyki lub artysta muzyczny? baciary top nie no a tak serio to nie mam ulubionego ja slucham wszytskiego 28.Czy masz jakieś szczególne tradycje, które praktykujesz w ciągu tygodnia? nie 29.Jakie jest Twoje podejście do zdobywania nowej wiedzy lub nauki nowych umiejętności? normalne 30.Czym się ostatnio zachwyciłaś? niczym 31.Jaka książka zmieniła Twoje życie lub sposób myślenia? zadna 32.Co jest Twoją ulubioną rzeczą do zrobienia w weekend? zdecydowanie wyjscie z przyjaciolmi 33.Czy masz jakieś cele podróżnicze na nadchodzący rok? chorwacja 34.Jakie wydarzenie lub osoba sprawiły, że uważasz ten dzień za wyjątkowy? mama 35.Co jest Twoim zdaniem najważniejszym krokiem w osiągnięciu sukcesu? bycie cierpliwym 36.Jakie są Twoje ulubione miejsca na świecie, które już odwiedziłaś? chorwacja 37.Czym się teraz pasjonujesz lub czym jesteś zainteresowana? niczym 38.Co uważasz za swoje największe osiągnięcie w życiu? ze tu nadal jestem xd 39.Jaki jest Twój ulubiony sposób na relaks po pracy? spanie 40.Jakie są Twoje ulubione sposoby spędzania czasu z rodziną lub przyjaciółmi? ogladanie filmu, granie w gry planszowe 41.Co jest Twoją definicją szczęścia? rodzina 42.Czy masz jakieś plany na rozwijanie się jako osoba w najbliższym czasie? nie 43.Jakie wyzwania lub cele chciałabyś osiągnąć w najbliższych trzech miesiącach? zadne 44.Czy masz jakieś marzenia, które zawsze chciałaś zrealizować? nie 45.Jakie historie lub dowcipki potrafisz zawsze opowiadać, aby rozbawić innych? zalezy od sytuacji 46.Czym się inspirujesz w codziennym życiu? mama 47.Co jest Twoim ulubionym miejscem do medytacji lub refleksji? nwm 48.Jakie wydarzenia z przeszłości nauczyły Cię cennych życiowych lekcji? smierc taty 49.Jaki jest Twój plan na rozkwitający życiowo wieczór? lozko 50.Czy spotkałaś się kiedyś z @ julkajestem nie Pytania od @ lucek_mostowiak 1. Ile masz wiosen? tajemnica 2. Kim chciałabyś być w przyszłości? nie myśle o tym 3. Jakie masz zainteresowania? różne 4. Czy lubisz czytać książki? nie 5. Jakiej muzyki słuchasz? zależy od dnia i humoru Pytania od @ kejmaN. 1. Grasz jeszcze w Valulranta? gram 2. Jaką najwyższą rangę miałaś w Valulrancie? diamenta 3. Czy @ Emilciaato twoja siostra? nie 4. W jakie gry najczęściej grasz? cs, valorant 5. Ulubione zajęcie w wolnym czasie? spanie, granie 6. Jak późno kładłaś się spać w wakacje? zależy 1-2 7. Do której klasy teraz idziesz? tajemnica 8. Znienawidzony przedmiot szkolny? chemia 9. Dobrze się uczysz? nie XD 10. Kim chcesz zostać w przyszłości? nie wiem 11. Lubisz zwierzęta? lubie 12. Jakie masz BMI? 17.57 13. Nuta na dziś? Wiecznie - Sentino 14. Słuchasz polskiego rapu? czasami 15. Oglądasz fejk mma? tak 16. Ile masz lat? tajemnica 17. Kiedy ostatnio piłaś alkohol? w sierpniu 3 1 2
lhu Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 11 minut temu, Emilqa napisał(a): 17. Kiedy ostatnio piłaś alkohol? w sierpniu TY MASZ 15 LAT NIE PIJ TAKICH PRZYSMAKÓW BOSKICH ps. kto ci wbił tego diaxa 1 1
Guest Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 14 minut temu, Emilqa napisał(a): 1. Ile masz wiosen? tajemnica No byś w końcu powiedziała bo @ 33Skiller33 czeka z kuratorem nad ramieniem.
Administrator Kacper Posted September 12, 2023 Administrator Posted September 12, 2023 Godzinę temu, Emilqa napisał(a): nie da sie 5, kazdy przystojny ale oczywiscie @ Kacper wygrywa 1
Recommended Posts