-Nequ Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Twój nick: -Nequ Nick osoby, którą oskarżasz: vrx Powód skargi: Niesluszny ban Opis sytuacji:Witam zostalem niesłusznie zbanowany przez admina @ .vrx po zabiciu vrx awp została mi zwrócona uwaga ze nadmiernie używam broni snajperskiej typu awp. Patrząc na regulamin nie zauważyłem punktu który reguluje z jaka bronią należy grać i ile można grać z niej rund. Zostało mi zarzucone ze gram nią 40+ (rund) jest to bardzo możliwe lecz jest to moja główna bron. Po upłynięciu kilku rund ponownie zabiłem vrx z awp napisałem prześmiewczo "som inne bronie niż awp" słowa te były odniesieniem to tamtej sytuacji. Po chwili zostałem zbanowany z powodem "Prowokacja administracji" uważam ze nie było to prowokacyjne nie miałem też na celu uraznic vrx. Ponadto w regulaminie jest zapis według którego powinienem zostać pierw upomniany 3.6 Zabrania się jakiegokolwiek wyzywania, poniżania oraz prowokowania administracji serwera. Upomnienie → ban do 7 dni To tyle Dowody: Godzina i data zdarzenia: ok 22 11.09. Mapa: mirage 1 1
.vrx Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 To prawda, trochę mnie poniosły nerwy i pod impulsem emocji bezmyślnie nadałem bana. Jest to moja wina, nie powinienem tak postąpić, za całą akcje przepraszam i obiecuję że już więcej tak nie zrobię.
MrVarnaz Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Admin dostał słowną reprymendę, ban został od razu usunięty. Możesz wracać na serwer.
MrVarnaz Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Skarga słuszna. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Deserved MLK. Posted October 17, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 17, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts