Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: -Nequ

Nick osoby, którą oskarżasz: vrx

Powód skargi: Niesluszny ban

Opis sytuacji:Witam zostalem niesłusznie zbanowany przez admina @  .vrx   po zabiciu vrx awp została mi zwrócona uwaga ze nadmiernie używam broni snajperskiej typu awp. Patrząc na regulamin nie zauważyłem punktu który reguluje z jaka bronią należy grać i ile można grać z niej rund. Zostało mi zarzucone ze gram nią 40+ (rund) jest to bardzo możliwe lecz jest to moja główna bron. Po upłynięciu kilku rund ponownie zabiłem  vrx  z awp napisałem prześmiewczo "som inne bronie niż awp" słowa te były  odniesieniem to tamtej sytuacji. Po chwili zostałem zbanowany z powodem "Prowokacja administracji"  uważam ze nie było to prowokacyjne nie miałem też na celu uraznic vrx. Ponadto w regulaminie jest zapis według którego powinienem zostać pierw upomniany   3.6 Zabrania się jakiegokolwiek wyzywania, poniżania oraz prowokowania administracji serwera. Upomnienie → ban do 7 dni

To tyle

Dowody:

Godzina i data zdarzenia: ok 22 11.09.
Mapa: mirage

• Like 1
  • Haha 1
Posted

To prawda, trochę mnie poniosły nerwy i pod impulsem emocji bezmyślnie nadałem bana. Jest to moja wina, nie powinienem tak postąpić, za całą akcje przepraszam i obiecuję że już więcej tak nie zrobię.

Posted

Admin dostał słowną reprymendę, ban został od razu usunięty. Możesz wracać na serwer.

Posted

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.