Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: darcix mad katujemy.eu

Nick osoby, którą oskarżasz: .vrx

Powód skargi: Niesłuszny ban oraz nieuczciwośc

Opis sytuacji: Chłop mnie prowokuje pisząc ze jestem nieudacznikiem więc mu odpisuje to samo ja dostaje mute na 3h a on nie prawdopodobnie osoba która nie dostała gaga to był jako kolega bo w kolejnej sytuacji mieli sojusz ze sobą na 1 runde i razem se stali i chodzili i kolejna sytuacja to jak ten admin sojuszował się z teamem przeciwnym napisałem do chatu administracyjnego na u ze nie moze tak robic i ze zloze skarge to mi dal bana za prowokacje

Dowody: Screen

Godzina i data zdarzenia: 09.09.2023 22:50 jakoś
Mapa: Mirage

Dowody w formie screena/linku do zdjęcia itd.

image.png

• Haha 5
Posted (edited)

Zaczęło się od tego ze było 2 cheaterów z tego co pamiętam i leciały reporty więc poszedłem na specta i siedziałem tam chwile poszedł jeden ban potem drugi wróciłem do grania na czacie jacyś gracze się prowokowali pisały cos do siebie możliwe, że nie wszystko zauważyłem, ale widziałem jak ten darcix napisał coś w stylu "nieudacznik" tylko tyle widziałem jeśli chodzi o czat bo za bardzo się nie skupiłem w tamtym momencie na czacie. Po tym jak dostał muta na 180min zaczął spamić na u@ wysłał łącznie 4-6reportow (nie jestem w stanie powiedzieć ile dokładnie wysłał reportów w ciągu 30s) po chwili odpuścił, napisał u@ cos w stylu "napisałem skargę długo nie pobyłeś adminem" a potem on zaczął do mnie strzelać, bo byliśmy w jednej drużynie i przez jedna runde strzelał cały czas do mnie, więc zapytałem grzecznie czy chce bana za prowokacje (strzelanie do swojego wg mnie to jest cos pokroju troll/prowokacja). Następnie Ja wraz z dwoma kolegami chcieliśmy coś sprawdzić w apsach, wiec pobiegłem na apsy i nie strzelaliśmy do siebie przez około 30s po tych 30s zostałem zabity, ale darcix nie ustępuje i napisał reporta ze dowodziki na wakajki dla admina się zbierają i skarga jest już pisana, po tym co pisał na u@ dałem mu bana na 7dni. Chyba tyle z tego co pamiętam, możliwe ze ominąłem jakiś fakt lub nie po kolei napisałem za to przepraszam.

Edited by .vrx
  • I love it 1
  • Donor
Posted

Straszenie admina skargami, czy też degradacją jest zupełnie nie na miejscu. Dodatkowo piszesz skargę, gdzie obracasz sytuację o 180 stopni na swoją korzyść.
Według mnie admin postąpił słusznie. Nie potrafiłeś pogodzić się z nadaną blokadą i umyślnie przeszkadzałeś adminowi, jak i innym w rozgrywce.

Jedyne co mogę zarzucić @  .vrx , to fakt iż ban został nadany przez Ciebie zbyt pochopnie. 7 dni, to górna półka za złamanie tego podpunktu regulaminu 

Cytat

3.6 Zabrania się jakiegokolwiek wyzywania, poniżania oraz prowokowania administracji serwera. Upomnienie → ban do 7 dni

Gracz w tym przypadku nie naruszał jakoś tragiczne Twojej godności, czy też poniżał lub wyzywał Twoją osobę.
Stąd też bana skrócę z  7 dni do 3, a Tobie @ kayi radzę następnym razem dwa razy się zastanowić, zanim coś zrobisz. I popracuj również nad zachowaniem względem społeczności serwera.

Pozdrawiam, B

• Like 1
  • I love it 2
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.