AlbatrosAlbin Posted September 9, 2023 Posted September 9, 2023 Skarga na (admina/gracza): @ Ramzey Zamzey Nick osoby oskarżonej: Ramzey Zamzey <3 SID osoby oskarżonej: STEAM_0:0:738066895 Data zdarzenia: 9 września 2023 Godzina: 16:08 Opis sytuacji: Witam, chciałbym złożyć skargę na administratora, ów administrator wykazuje się dziecinnym, narcystycznym zachowaniem jak i również hipokryzją. Mutuję on bezcelowo i bezpodstawnie młodych graczy pod zarzutem punktu który nie znajduje się w regulaminie serwera; "mikro po mutacji" choć co prawda on sam posiada ową mutacje, jest od nich o rok, dwa starszy posiadając zaledwie 14 lat tym samym kłamiąc co do swojego wieku w podaniu. Mógłbym przytoczyć tutaj wiele zarzutów w jego stronę lecz przytoczę dzisiejsze wraz z "demkiem" jako dowód. Dodatkowo wielokrotnie pisaliśmy w prywatnych wiadomościach na steam podczas rozgrywki i było wszystko okej, w dzisiejszym dniu , podczas gdy zatrzymałem się na sekundę bądź dwie aby odpisać na prywatną wiadomość, jako iż nie była to korespondencja z nim zostałem przez niego wyrzucony z serwera pod hasłem "afk. Zwykły wyraz buractwa i hipokryzji ze strony tego młodego administratora. Kolejną sprawą jest wywyższanie się w wiadomościach prywatnych oraz groźby blokadą serwerową podczas gdy otrzymał on wiadomość, że jest botem.( chciałbym zaznaczyć, że on sam kieruje takie wiadomości nawet i na serwerze do różnych osób w formie 'zartu") sytuacja miała miejsce jak napisałem w wiadomości prywatnej kiedy korespondował on ze swoim dotychczas kolegą na co również mogę dosłać dowód jeśli będzie on niezbędny choć wydaje mi się iż dowody podesłane poniżej w zupełności wystarczą na podjęcie kroków degradacji tego administratora. Uważam iż tacy ludzie nie powinni być trzymani w zespołach administracyjnych, obniżają bardzo poziom serwera. Dowody: link do pobrania demka:https://663.gotv.pro/srv74960/auto0-20230909-155049-251441986-de_train-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__RandomSkills___1shot1kill.pl.dem.zip Czas sytuacji 16:40 / 15 runda [kick] kejmaN. September 9, 2023 Uzupełnij temat według obowiązującego wzoru. Skarga na (admina / gracza): Nick osoby oskarżonej: SID osoby oskarżonej: Data zdarzenia: Godzina: Opis sytuacji: Dowody: 1
keeemin Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Kick był faktycznie bezpodstawny, natomiast nie jest to sytuacja, za którą mogłyby zostać podjęte większe konsekwencje. W dniu 9.09.2023 o 17:38, AlbatrosAlbin napisał(a): Witam, chciałbym złożyć skargę na administratora, ów administrator wykazuje się dziecinnym, narcystycznym zachowaniem jak i również hipokryzją. Mutuję on bezcelowo i bezpodstawnie młodych graczy pod zarzutem punktu który nie znajduje się w regulaminie serwera; "mikro po mutacji" Zostawiam temat otwarty, jeśli dopiszesz czasówki i udowodnisz, że takie sytuacje faktycznie miały miejsce, wtedy zostaną podjęte dalsze kroki.
AlbatrosAlbin Posted September 11, 2023 Author Posted September 11, 2023 Wystarczy obejrzeć demko które podesłałem w nim jest wszystko zawarte. Dodatkowo w logach macie kiedy i za co wydawał muty, waszym obowiązkiem jest sprawdzić dane zarzuty i ocenić sytuację. Gdybyście mieli chęci i sprawdzili w logach po czym zajrzeli do demka mielibyście wszystko czarno na białym. Możesz zamknąć temat
V.I.P dangool Posted September 11, 2023 V.I.P Posted September 11, 2023 Witam, mimo że skarga mnie nie dotyczy to miałbym do dodania coś na temat skargi lecz też prosiłbym nie mieć za złe wypowiedzi lecz ja jako Admin Losowych mocy sam nadaje muty za mikrofon po mutacji gdyż w regulaminie jest jasno i wyraźnie napisane; Cytat ,,Zakazuje się nadmiernego używania mikrofonu, puszczania muzyki, używania bindów, modulatorów głosu i innych utrudnień rozmowy i gry (Osoby bez mutacji mogą używać mikrofonu przy odpowiednim zachowaniu i spokoju wypowiedzi [bez żadnych krzyków, podnoszenia głosu])." Większość mutów @ Ramzey Zamzey są nadawane w obecności mojej osoby i zazwyczaj takie osoby nie zachowują się ,,odpowiednio" tak jak jest napisane wyżej więc tutaj moim zdaniem Albin nie masz racji, czemu skargi owej nie złożyłeś na mnie gdzie też byłeś świadkiem nie raz takiego muta z mojej strony? Pozdrawiam. 1
Ramzey Zamzey Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Według mnie skarga jest niesłuszna i bezpodstawy. Nie tylko ja mutowałem dzieci które nie zachowywały się jak powinni, kilku administratorów zapewne dawało muty za to. "Gdybyście mieli chęci i sprawdzili w logach po czym spojrzeli na demko" jeżeli składasz skargę to twoim obowiązkiem jest pokazanie dowodów. Skoro opiekun ma zamknąć temat to wychodzi na to że nie masz żadnych dowodów i skarga jest niepotrzebna. Pozdrawiam.
AlbatrosAlbin Posted September 12, 2023 Author Posted September 12, 2023 Jabba, to iż wiele mutów dał w twojej obecności nie oznacza iż nie dawał ich poza twoja obecnością. Wystarczy sprawdzić logi, nie mam do nich dostępu więc nie mam jak przedstawić dowodów na ten temat i jest to logiczne, nie siedzę na serwerze i nie zapisuje na kartce co kto zrobil lecz przywinienia poszczegolnych graczy jak i administracji zapadaja w pamiec. Gdyby administracji zalezalo choc odrobine na sprawdzeniu z kim wspolpracuja sprawdzili by logi i czasy mutow a nastepnie przeanalizowali na demko. Nie przyszedłem tutaj z jedną pierdołą a całym zestawiem wielu przywinień jasno i obszernie wytłumaczylem sytuację i podałem przykłady hipokryzji jak i buractwa gdzie ow "administrator" nadużywa swojej permisji, z jedna sytuacja bym nie przyszedł tutaj i nie tracił swojego czasu. Tak więc nie złożyłem skargi na ciebie bo nie mam podstaw o jedna sytaucje. W tym co wysłałeś nie widzę zakazu używania mikrofonu przez osoby bez mutacji, kultura wypowiedzi i bez krzykow i podnoszenia glosu dotyczy kazdego z graczy wiec co nędzy argument z twojej strony, jeżeli jest więcej niż jeden administrator na serwerze to skad mam wiedziec kto muty daje, przedstawiłem sytuacje kiedy to byl tylko remzey i takich czynow sie dokonywal 1
Deserved MLK. Posted September 12, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted September 12, 2023 Cytat Mutuję on bezcelowo i bezpodstawnie młodych graczy pod zarzutem punktu który nie znajduje się w regulaminie serwera; "mikro po mutacji" Ujęte "mikrofon po mutacji" może zostać jako nadużywanie mikrofonu. Jeśli taki "gracz" przeszkadza podczas rozgrywki swoją rozmową i zostanie to zapisane: Nadużywanie mikrofonu / mikro po mutacji to robi to jakąkolwiek różnicę? Zakazuje się nadmiernego używania mikrofonu, puszczania muzyki, używania bindów, modulatorów głosu i innych utrudnień rozmowy i gry (Osoby bez mutacji mogą używać mikrofonu przy odpowiednim zachowaniu i spokoju wypowiedzi [bez żadnych krzyków, podnoszenia głosu]). Łamanie zasad, które nie zostały opisane w regulaminie, a są uważane za niestosowne - ban według uznania admina. Pozdrawiam serdecznie. 1
Deserved MLK. Posted September 12, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted September 12, 2023 Skarga niesłuszna. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts