noyes` Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Nick:noyes' Wiek:18 SteamID:STEAM_1:1:544109332 Nazwa użytkownika Discord:noyes Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/noyes'/mirage.csgejmerzy.pl:27015/ Staż na serwerze: z 2/3 lata będzie Doświadczenie w byciu adminem?: tak Znajomość SourceMod [1-5]: 4 :) Konto Prime?: tak Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu:tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:Teraz pewnie mniej z powodu szkoły, ale myślę że 2-3 godzinki dziennie. Dlaczego właśnie Ty?: Ja, ponieważ chciałbym wspomóc naszych najlepszych adminów na serwerze w wypełnianiu swoich obowiązków. Mam nadzieje, że już została zauważona moja zmiana na serwerze względem innych graczy i będzie ona na plus :). Staram się pomagać adminom zgłaszając na serwerze cheatujących graczy, jak i rozpisywaniem "demek" dla @ Leek graczy którzy używają cheatów a na serwerze nie ma admina. Doświadczenie jako admin mam i jestem pewien, że sobie poradzę z tą rangą. Pozdrawiam 2
Leek Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Na tak +zgłasza jak są haxy +znaczna poprawa w zachowaniu +doświadczenie +zaangażowanie, widać że mu zależy Powodzenia 1
k1nzzz Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Na tak, + Od ostatniego podania widać poprawę w zachowaniu +Aktywność +Doświadczenie Powodzonka! 1
Policjant Adrian Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Jestem na tak +Doświadczenie +Aktywność +Zaangażowanie 1
CRUSH Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Powiedzmy że ci wierze !! Okres próbny 3 tygodnie !! 1
CRUSH Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Podanie przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts