Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: ck88

Data/Mapa: 9/6/2023 godzina 20 i mapa train

SteamID: 

STEAM_0:0:764518359

Serwer (mod): losowe super moce                               

Opis sytuacji: Otrzymałem Permamentnego bana za posiadanie tagu znanego cheata (od grupy steam).

Nie miałem na celu promowac cheata. Mój błąd nie chciałem wbić na serwer z tym tagiem, tylko wczesniej przed wbiciem zmieniłem i zapomniałem wrocic do starego. Oczywiscie zadne usprawiedliwienie gdyz nieznajomosc nie zwalnia z przestrzegania etc. 

Chciałbym tylko aby kolega @  Jabba. przemyślał to jeszcze raz, gdyz naprawde chcialbym dalej grac na serwerze (w ciagu kilku dni wbilem juz 5 topke) i naprawde lubie ten serwer, przez mój błąd wbilem z tagiem za co bardzo szczerze Przepraszam. 

Proponowałbym od siebie skrócenie bana chociaz tak aby mógłbym zagrać po czasie a nie perm.

Laurka dla jabby ponizej wiem pieknie rysuje 

Pozdrawiam 

ck88 ))

jabba.png

• Like 1
  • Haha 3
  • I love it 2
  • Deserved
Posted

Wyraziłeś skruchę, przyznałeś się do błędu  + ta laurka, no rozbawiłeś mnie trochę. Wracaj do gry lecz druga taka sytuacja będzie już bez możliwości odwołania. 

• Like 2
  • Deserved
Posted

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.