ck88 Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Twój nick: ck88 Data/Mapa: 9/6/2023 godzina 20 i mapa train SteamID: STEAM_0:0:764518359 Serwer (mod): losowe super moce Opis sytuacji: Otrzymałem Permamentnego bana za posiadanie tagu znanego cheata (od grupy steam). Nie miałem na celu promowac cheata. Mój błąd nie chciałem wbić na serwer z tym tagiem, tylko wczesniej przed wbiciem zmieniłem i zapomniałem wrocic do starego. Oczywiscie zadne usprawiedliwienie gdyz nieznajomosc nie zwalnia z przestrzegania etc. Chciałbym tylko aby kolega @ Jabba. przemyślał to jeszcze raz, gdyz naprawde chcialbym dalej grac na serwerze (w ciagu kilku dni wbilem juz 5 topke) i naprawde lubie ten serwer, przez mój błąd wbilem z tagiem za co bardzo szczerze Przepraszam. Proponowałbym od siebie skrócenie bana chociaz tak aby mógłbym zagrać po czasie a nie perm. Laurka dla jabby ponizej wiem pieknie rysuje Pozdrawiam ck88 )) 1 3 2
Deserved Namey Posted September 6, 2023 Donor Deserved Posted September 6, 2023 Wyraziłeś skruchę, przyznałeś się do błędu + ta laurka, no rozbawiłeś mnie trochę. Wracaj do gry lecz druga taka sytuacja będzie już bez możliwości odwołania. 2
Deserved Namey Posted September 6, 2023 Donor Deserved Posted September 6, 2023 Odwołanie przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts