Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: @  J0jo

SID: STEAM_1:0:11101

Staż na forum: od maja tego roku tak że jestem aktywny a konto założone w 2022 w lipcu (może i nie widać na profilowym ponieważ miałem bana za multikonta i niestety nie ma że dołączyłem w 2022)

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4-6h

Dlaczego ty?: Ponieważ nie jestem z pierwszej lepszej łapanki doświadczenie mam i to duże w pełnieniu roli na forum i nie tylko doswiadczenie w roli ubteam mam pełniłem tą role na 2 innych sieciach serwerów oraz role administratora więc doświadczenie odnośnie sourcebans mam oraz IPS.Napewno jednym z moich pozytywów jest to że jestem aktywny,miły oraz bardzo pomocny odnośnie.Jeśli chodzi o negatywy to jestem napewno niecierpliwy.

Znajomość SourceBans [0/10]:8/10

Znajomość IPS [0/10]:9/10

• Haha 2
  • Wow 1
Posted

Piszesz kolejne podanie nie spełniając podstawowych wymagań np. posty, czy wiek (chociaż osoby młodsze potrafią być bardziej "ogarnięte" i to nie jest żaden wyznacznik według mnie, ale wymagania, to wymagania). Piszesz, że masz doświadczenie w wykrywaniu cziterów - ani jednego tematu ze zgłoszeniem z Naszych serwerów. Parę dni temu podjąłeś rangę grafika - wykaż się, posiedź dłużej na forum i złóż drugie podanie. Na ten moment widzę lepszych kandydatów na to stanowisko. Póki co jestem NEUTRAL. 

Ps. nie odbieraj tego jako atak w Twoją osobę. 

• Like 2
Posted

Dopiero co dołączyłeś na katujemy, data założenia konta nie ma nic wspólnego z aktywnością.

Druga kwestia to wymagania których na ten moment nie spełniasz.

Daj się poznać, to nie jest speedrun.

Pozdrawiam

Posted

Na nie, za szybko trochę.

-Brak aktywności w dziale UB 

-Słaba aktywność na forum

-Podanie moim zdaniem napisane na szybko duży -

Posted

-brak zgłoszeń w dziale

-jesteś totalnie nowy na forum

-ledwo dostałeś się na grafika a już podanie na UBT XD

-jak dla mnie, pchanie się na rangi

-nie spełniasz wymagań (wiek) ciężko powiedzieć czy jesteś dojrzałą osobą. 

Aktywność, zgłoszenia w dziale, rozpoznawalność - to wszystko u Ciebie kuleje. Ledwo dostałeś się na grafika (co samo w sobie nie jest wysoką rangą) a już podanie na UBT wleciało. Daj się zapoznać forumowiczom, pokaż że masz doświadczenie i że ci zależy, bo na ten moment to podanie to dla mnie trochę żart.

Jestem za odrzuceniem

Posted

Jestem na NIE:

-Staż na forum

- Aktywność w dziale UB

- Dopiero co dostałeś nową rangę

Więcej czasu poświęcaj forum jak i działowi UB i wtedy spróbuj za 2/3 miesiące 

• V.I.P
Posted

Na nie 
-Wróciłeś po banie nikt cię nie zna 
-Aktywność
-Troszkę na rangi lecisz (IMO)
Zostań na forum otwórz się bardziej i później składaj podanie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.