J0jo Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Nick: @ J0jo Wiek: 17 SID: STEAM_1:0:11101 Staż na forum: od maja tego roku tak że jestem aktywny a konto założone w 2022 w lipcu (może i nie widać na profilowym ponieważ miałem bana za multikonta i niestety nie ma że dołączyłem w 2022) Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4-6h Dlaczego ty?: Ponieważ nie jestem z pierwszej lepszej łapanki doświadczenie mam i to duże w pełnieniu roli na forum i nie tylko doswiadczenie w roli ubteam mam pełniłem tą role na 2 innych sieciach serwerów oraz role administratora więc doświadczenie odnośnie sourcebans mam oraz IPS.Napewno jednym z moich pozytywów jest to że jestem aktywny,miły oraz bardzo pomocny odnośnie.Jeśli chodzi o negatywy to jestem napewno niecierpliwy. Znajomość SourceBans [0/10]:8/10 Znajomość IPS [0/10]:9/10 2 1
lucek_mostowiak Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Piszesz kolejne podanie nie spełniając podstawowych wymagań np. posty, czy wiek (chociaż osoby młodsze potrafią być bardziej "ogarnięte" i to nie jest żaden wyznacznik według mnie, ale wymagania, to wymagania). Piszesz, że masz doświadczenie w wykrywaniu cziterów - ani jednego tematu ze zgłoszeniem z Naszych serwerów. Parę dni temu podjąłeś rangę grafika - wykaż się, posiedź dłużej na forum i złóż drugie podanie. Na ten moment widzę lepszych kandydatów na to stanowisko. Póki co jestem NEUTRAL. Ps. nie odbieraj tego jako atak w Twoją osobę. 2
k1nzzz Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Dopiero co dołączyłeś na katujemy, data założenia konta nie ma nic wspólnego z aktywnością. Druga kwestia to wymagania których na ten moment nie spełniasz. Daj się poznać, to nie jest speedrun. Pozdrawiam
Bigaj Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Na nie, za szybko trochę. -Brak aktywności w dziale UB -Słaba aktywność na forum -Podanie moim zdaniem napisane na szybko duży -
Leek Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 -brak zgłoszeń w dziale -jesteś totalnie nowy na forum -ledwo dostałeś się na grafika a już podanie na UBT XD -jak dla mnie, pchanie się na rangi -nie spełniasz wymagań (wiek) ciężko powiedzieć czy jesteś dojrzałą osobą. Aktywność, zgłoszenia w dziale, rozpoznawalność - to wszystko u Ciebie kuleje. Ledwo dostałeś się na grafika (co samo w sobie nie jest wysoką rangą) a już podanie na UBT wleciało. Daj się zapoznać forumowiczom, pokaż że masz doświadczenie i że ci zależy, bo na ten moment to podanie to dla mnie trochę żart. Jestem za odrzuceniem
K0L0S Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Jestem na NIE: -Staż na forum - Aktywność w dziale UB - Dopiero co dostałeś nową rangę Więcej czasu poświęcaj forum jak i działowi UB i wtedy spróbuj za 2/3 miesiące
V.I.P S!alker Posted September 4, 2023 V.I.P Posted September 4, 2023 Na nie -Wróciłeś po banie nikt cię nie zna -Aktywność -Troszkę na rangi lecisz (IMO) Zostań na forum otwórz się bardziej i później składaj podanie
Deserved MLK. Posted September 5, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted September 5, 2023 Temat w koszu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts