Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: smiley 

Data/Mapa: 02-09-2023 17:04/de_mirage

SteamID: STEAM_1:0:601815420

Serwer (mod): Mirage FFA    #6                    

Opis sytuacji: Strzeliłem głowę gościowi przez smoke ( była szpara jak stąd do Krakowa i widziałem jak skacze) jak przeskakiwał na mida na boxy. Admin się popisał :D , a bana dosatałem od veDuardo. Zero pojęcia o grze i o byciu adminem!

Posted (edited)

~ 2min 57sec ~ gracz nie posiadając infa daje prefire graczowi pod schodami.
~ 4min 14sec ~ gracz wskakując do okna nie ma pojęcia że są tam przeciwnicy wchodzi w nich wcelowany przez smoke.
~ 8min 14sec ~ graczowi przeskoczył celownik na głowę gracza uciekającego za boxy.
~ 8min 48sec ~ gracz zauważył przez smoke enemy idącego i zmienił pozycje aby mieć lepsza pozycje do zabicia gracza jak i ukrycia wh.
~ 12min 44sec ~ graczowi przeskoczył celownik przy strzale w drugiego enemy wychodzącego z pałacu. 
~ 20min 08sec ~ gracz pomimo ze widział okno wcelował się nie mając info w shorta po czym zlokalizował 2 graczy.
~ 30min ~ gracz wcelowuje się w auto nie patrząc pozycji i daje prefire.
~ 38min 20sec ~ gracz zauważył w smoke'u gracza z enemy i wcelował sie tak aby go zabić.
~ 43min 22sec ~ graczowi przeskoczył celownik na głowę enemy uciekającego za boxy.

chciałbym dodać iż konto gracza wygląda na kupione przez allegro, ma on zaledwie 6,5 godzin łącznie rozegranych i 2 lata steam .

edit link do dema: http://887716.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1693664431-1693667122.zip

Edited by veDuardo
kejmaN.  

Podaj link do dema. 

Bigaj  

48h

Bigaj  

Dodaj poprawny link do demka bo te się nie zgadza.

• Like 1
Posted

Brak reakcji admina na poprawę demka.

Posted

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.