Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:psyhiczny 

Data/Mapa:31.08.2023

SteamID:76561199179228350

Serwer (mod): only mirage  #6                       

Opis sytuacji:Zostałem oszukany przez jakiegos nowicjusza i jakiegos drugiego którego nie pamietam 

szczerze mam wyje*ane ale taka sytułacja nie powinna miec miejsca jestem bardzo zawiedziony i wku*wiony bo te dwa młotki sczego ten jeden co sie rzuca gdzie ani razu nie było tam w ich strone wyzwiska zaprasszam ku*wa do zamoscia a nie w grze bedziesz bany dawał na ffa je*ana cioto jeden z drugim 

• Haha 7
  • Sad 1
Posted

Odpowiem od razu jak jestem bo nawet sobie wycinek z consoli przygotowałem do tego. Użytkownik po otrzymaniu muta od @  .vrx  ustawił taga który miał na celu obrazić admina, po upomnieniu od vrx, a potem ode mnie na ten temat gracz dalej się wykłócał w sposób wulgarny. Wszystkie wiadomości mogę zaraz podesłać do UBT. 

• I love it 1
Posted

Dobrze, a więc ja wypowiem się finalnie na temat bana nadanego przez mojego opiekuna. Bez dwóch zdań ban jest adekwatny do zaistniałej sytuacji która odbyła się wczoraj. 

Sytuacja oczami mojego admina @  .vrx  wyglądała następująco, ty z innym graczem zaczęliście wydawać dziwne dźwięki na voice chacie. Admin reagował upomnieniami na was abyście zaprzestali używać voice na takie wydźwięki. Bez skutki były jego upomnienia więc dostałeś muta który jest adekwatny z sytuacją która miała miejsce. Po nadaniu kary ustawiłeś tag o nazwie: "jebac.vrx", gdzie jest on wyzywający względem admina serwera przez co należy się ban w postaci 7 dni za obrazę administracji. Również prowokowałeś go cały czas oraz prosiłeś o unmuta. Tutaj posłużę się dowodem: 

"
DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : vrx daj unmuta 
  DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : nie badz swinia 
  DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : z kijem w du**e 
  DEAD  [OPIEKUN]  ?DJ#Misterax : ta?
  DEAD  ONE TAPER  .vrx : bana ci jeszcze dac?
  DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : ta
  DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : za co 
  DEAD  ONE TAPER  .vrx : mute to za mało?
  DEAD  [OPIEKUN]  ?DJ#Misterax : nick zmień
  DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : nie 
  DEAD  ONE TAPER  .vrx : to jest tag
  DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : musze
  DEAD  [OPIEKUN]  ?DJ#Misterax : czy tam taga
  DEAD  ONE TAPER  .vrx : mowilem zeby zmienil ale sie nie słucha
  DEAD  #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : moge miec taki tag 
   [OPIEKUN]  ?DJ#Misterax : nie możesz
   #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : chłopie przyjeli cie do adminów i nie wiesz co jest 5
   ONE TAPER  .vrx : xD
   [OPIEKUN]  ?DJ#Misterax : xDDDD
   #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : wiec stul pysk 
   #FREEPSYHICZNY|JEBAC.VRX psyhiczny : i graj  "

Jak widać z wyciągu z consoli który został mi wysłany widać wyraźnie to co napisałem wyżej plus zacząłeś obrażać opiekuna serwera. Odpowiadając twoim zdanią to tag również jest zaliczany do obrazy, każda obraza administracji czy to na voice, chacie głównym, tagu jest brana jako obraza względem administracji, również się to tyczy względem graczy. 
Tutaj regulamin idealnie pokazuje że: 
3.6 Zabrania się jakiegokolwiek wyzywania, poniżania oraz prowokowania administracji serwera. Upomnienie → ban do 7 dni

3.7 Zakazuje się nadmiernego używania mikrofonu, puszczania muzyki, używania bindów itp. Mikrofonu mogą używać osoby po mutacji lub osoby, które ukończyły 16 rok życia - co nie oznacza, że reszta osób nie może się przywitać,

pożegnać, podać infa. Upomnienie → mute do 24h

3.9 Zabrania się grożenia innym graczom. Upomnienie → mute/gag/ban do 2 dni  (również administracji)

Końcowe moje stanowisko jest takie, że bana przedłużam o kolejne tydzień, ponieważ twoje zachowanie które zaprezentowałeś jest mega karygodne i myślę ze 7 dni bana które nadał @  Misterax  jest za mało.

Tyle ode mnie @  Namey  proszę o zamknięcie tematu, BRAK UB

• Like 2
  • I love it 1
  • Deserved
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.