Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nick:noyes'
SteamID:STEAM_1:1:544109332
Nazwa użytkownika Discord:noyes
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/noyes'/mirage.csgejmerzy.pl:27015/ 
Staż na serwerze: z 2/3 lata będzie
Doświadczenie w byciu adminem?: tak
Znajomość SourceMod [1-5]: 3
Konto Prime?: tak
Sprawny mikrofon: tak
Mutacja głosu:tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:parę godzin dziennie, gram w wolnym czasie, a że czasu mam dużo wolnego to prawie ciągle 
Dlaczego właśnie Ty?: Ja ponieważ jestem stałym graczem tego serwera i chciałbym wspomóc najlepszą administrację tego oto serwera.
 Miałem duży staż jako opiekun, ubt na innych sieciach i wiem, że nadaję się na role admina.
 Nie zawsze są aktywni admini na serwerze a ludzie łamiących regulamin, którzy robią to nagminnie jest sporo i niektórym graczom może to psuć rozgrywkę nic nie mówiąc o cheaterach.
 Popełniłem dużo błędów grając na serwerze i dostawałem gagi,muty, ale się zmieniłem na lepsze! 
Pozdrawiam Tomek.

@  k1nzzz

tak wiem z zachowaniem, ale już dawno nie dostałem upomnienia ani żadnej blokady tutaj są stare blokady sprzed roku w tym czasie zdążyłem "wydorośleć" image.thumb.png.f3bbcdf680f3d362823042b1d57f9140.png 

Z teraz są te blokady sprzed miesiąca za "głupie zachowanie" czyli przedrzeźnianie się z graczami. Z czego jedna blokada jest za "ilość posiadanych zakneblowań" a druga za "obrażanie osób trzecich" od @  KyO  gdzie dostałem wtedy ungaga bo to był  błąd. I tak jak napisałem w podaniu zmieniam się na lepsze! :D

image.thumb.png.12925c2692384625644f26d30db75245.png

• Like 2
  • Sad 1
Posted

Na tak

+aktywny

+doświadczenie

+chęci

+dużo zgłasza jak są haxy na serwerze.

Powodzenia

• I love it 1
Posted (edited)

Na nie, 

+-doświadczenie

+aktywność

-Twoje zachowanie czasami jest tragiczne, w ciągu kilku ostatnich dni, byłeś upominany wielokrotnie za obrażanie rodziny innych graczy.

Imo osoby które są non stop upominane za naganne zachowanie, nie powinny być na stanowisku administratora.

Popraw zachowanie i próbuj ponownie :)

Powodzenia!

image.thumb.png.e32fcddfa38144d882c3d5779598ca90.png

Edited by k1nzzz
  • Like 1
Posted

Ojjj @ noyes`  

1.

5 godzin temu, noyes` napisał(a):

Miałem duży staż jako opiekun, ubt na innych sieciach i wiem, że nadaję się na role admina.

5 godzin temu, noyes` napisał(a):

Znajomość SourceMod [1-5]: 3

Mając takie doświadczenie powinieneś  z "sm" korzystać z zamkniętymi oczami!!  A dałeś znajomość sm na 3 ( coś tu nie gra )

2. Mówisz że twoje zachowanie się zmieniło??
Sorry ale tego nie widać ( Zgadzam się z opinią @  k1nzzz )
Nie było ani jednej sytuacji żebym nie słyszał/widział po wejściu na serwer żebyś nie prowokował ( takie zachowanie jest u ciebie na porządku dziennym )

Spoiler

image.thumb.png.1f8e95c028ac92ae5920cece6f859231.png

image.png.91f942a8beedb74190948f24fb046eb7.png

3.
Wszystko to co napisałeś  w podaniu powyżej to ściema (:

Spoiler

image.png.0d89aa9d5181df3e2e59f771f1e907f5.png

*Jak ty możesz mieć jakie kolwiek doświadczenie jak ty nie potrafisz znaleźć działu om#5 by napisać skargę
* + kolejna uwaga do zachowania ( i ty poprawiłeś swoje zachowanie ???? )

Decyzja oczywista (:

• Haha 2
  • I love it 1
Posted

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.