noyes` Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Nick:noyes' Wiek:18 SteamID:STEAM_1:1:544109332 Nazwa użytkownika Discord:noyes Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/noyes'/mirage.csgejmerzy.pl:27015/ Staż na serwerze: z 2/3 lata będzie Doświadczenie w byciu adminem?: tak Znajomość SourceMod [1-5]: 3 Konto Prime?: tak Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu:tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:parę godzin dziennie, gram w wolnym czasie, a że czasu mam dużo wolnego to prawie ciągle Dlaczego właśnie Ty?: Ja ponieważ jestem stałym graczem tego serwera i chciałbym wspomóc najlepszą administrację tego oto serwera. Miałem duży staż jako opiekun, ubt na innych sieciach i wiem, że nadaję się na role admina. Nie zawsze są aktywni admini na serwerze a ludzie łamiących regulamin, którzy robią to nagminnie jest sporo i niektórym graczom może to psuć rozgrywkę nic nie mówiąc o cheaterach. Popełniłem dużo błędów grając na serwerze i dostawałem gagi,muty, ale się zmieniłem na lepsze! Pozdrawiam Tomek. @ k1nzzz tak wiem z zachowaniem, ale już dawno nie dostałem upomnienia ani żadnej blokady tutaj są stare blokady sprzed roku w tym czasie zdążyłem "wydorośleć" Z teraz są te blokady sprzed miesiąca za "głupie zachowanie" czyli przedrzeźnianie się z graczami. Z czego jedna blokada jest za "ilość posiadanych zakneblowań" a druga za "obrażanie osób trzecich" od @ KyO gdzie dostałem wtedy ungaga bo to był błąd. I tak jak napisałem w podaniu zmieniam się na lepsze! :D 2 1
Leek Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Na tak +aktywny +doświadczenie +chęci +dużo zgłasza jak są haxy na serwerze. Powodzenia 1
k1nzzz Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 (edited) Na nie, +-doświadczenie +aktywność -Twoje zachowanie czasami jest tragiczne, w ciągu kilku ostatnich dni, byłeś upominany wielokrotnie za obrażanie rodziny innych graczy. Imo osoby które są non stop upominane za naganne zachowanie, nie powinny być na stanowisku administratora. Popraw zachowanie i próbuj ponownie :) Powodzenia! Edited August 30, 2023 by k1nzzz 1
CRUSH Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Ojjj @ noyes` 1. 5 godzin temu, noyes` napisał(a): Miałem duży staż jako opiekun, ubt na innych sieciach i wiem, że nadaję się na role admina. 5 godzin temu, noyes` napisał(a): Znajomość SourceMod [1-5]: 3 Mając takie doświadczenie powinieneś z "sm" korzystać z zamkniętymi oczami!! A dałeś znajomość sm na 3 ( coś tu nie gra ) 2. Mówisz że twoje zachowanie się zmieniło?? Sorry ale tego nie widać ( Zgadzam się z opinią @ k1nzzz ) Nie było ani jednej sytuacji żebym nie słyszał/widział po wejściu na serwer żebyś nie prowokował ( takie zachowanie jest u ciebie na porządku dziennym ) Spoiler 3. Wszystko to co napisałeś w podaniu powyżej to ściema (: Spoiler *Jak ty możesz mieć jakie kolwiek doświadczenie jak ty nie potrafisz znaleźć działu om#5 by napisać skargę * + kolejna uwaga do zachowania ( i ty poprawiłeś swoje zachowanie ???? ) Decyzja oczywista (: 2 1
CRUSH Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts