Popular Post Adik Posted August 29, 2023 Popular Post Posted August 29, 2023 Witajcie w kolejnym wydaniu Pod Lupą! Dzisiaj na celowniku znajduję się Właściciel wielu serwerów oraz nasz Vice Administrator @ MLK. . Zobaczmy, co nasi użytkownicy myślą na jego temat! 1. Co uważasz o @ MLK. ? Użytkownik numer 1 - Myślę, że jest spoko, ale nie poznałam aż na tyle, aby móc ocenić lepiej Użytkownik numer 2 - Buc jakich mało na forum Użytkownik numer 3 - Jest w porządku, nie daje się łatwo poznać, ma swoje grono przy którym raczej przystaje Użytkownik numer 4 - Jest fajną osóbką :) Użytkownik numer 5 - Jest to fajny chłopak, który jest pomocny, ma humor i dobrze wykonuje swoje obowiązki Użytkownik numer 6 - Zrównoważony chłopak. Użytkownik numer 7 - Dużo kontaktu nie mieliśmy, ale wydaje się w miarę spokojną i przyjazną osobą Użytkownik numer 8 - Wydaje się spoko, chociaż czasem odnoszę wrażenie, że wszędzie chce się wepchnąć na siłę Użytkownik numer 9 - Ogarnięty i wie co robi Użytkownik numer 10 - Uważam, że jest osobą godną zaufania Użytkownik numer 11 - Spoko osoba, bezkonfliktowa, pomocna dla innych Użytkownik numer 12 - Pracowity, pomocny oraz jakby nie patrzeć najbliższy sąsiad z całego forum Użytkownik numer 13 - Że jest spoko osobą jak się dłużej z nim porozmawia Użytkownik numer 14 - Jeszcze nie poznałem go na tyle żeby móc powiedzieć za dużo. Wyluzowany właściciel, można na spokojnie załatwić czy wyjaśnić każda sprawę :) Użytkownik numer 15 - Nie znam go za bardzo, więc ciężko tu cokolwiek napisać Użytkownik numer 16 - Spoko gość, trochę nie ogarnia w gierki komputerowe ale ogarnie z czasem Użytkownik numer 17 - Jeszcze się nie zapoznałem z MLK zbytnio ale po paru wpisach na grupkach adminów na steamie mogę stwierdzić że jest bardzo pozytywną osobą, która umie sobie zażartować, popisać ale także i pomóc :D Użytkownik numer 18 - Nie wiem co mam o nim sądzić, dlatego to przemilczę 2. Jak oceniasz jego wykonywanie obowiązków na obecnej randze? Użytkownik numer 1 - Dobrze, czasami mam wrażenie że aż za dobrze, przez co robi się nadgorliwy i nie wszystkie jego działania są na miejscu. Użytkownik numer 2 - Tragiczne, jak ktoś jest obeznany to będzie wiedział o co chodzi Użytkownik numer 15 - Radzi sobie bardzo dobrze, nie widziałem problemów Użytkownik numer 3 - 10/10 Użytkownik numer 4 - Bardzo dobrze Użytkownik numer 5 - Bardzo dobrze się spisuje Użytkownik numer 6 - Na ten moment wydaje mi się, ze dobrze, nie ma żadnych zastrzeżeń co do jego pracy Użytkownik numer 7 - Przykłada się, robi swoje i nie trzeba tego pilnować Użytkownik numer 8 - Obowiązki wykonuje sumiennie, nie raz prosiłem o pomoc i otrzymywałem ją od razu Użytkownik numer 9 - Według mnie wykonuje obowiązki perfekcyjnie Użytkownik numer 10 - Zdecydowanie aż nadto, widać że wkłada większość swojego czasu w rozwój forum, być może nawet serce Użytkownik numer 11 - Chłop robi kawał roboty. Użytkownik numer 12 - Oceniam je bardzo dobrze, wykonuje je zawsze ze starannością i poważnie Użytkownik numer 13 - Uważam ze wykonuje swoje obowiązki jak należy Użytkownik numer 14 - Obowiązki wykonuje solidnie, nie mam nic mu do zarzucenia. Choć trochę uważam, że stara się wepchnąć na każdą możliwą rangę i wydaje mi się to niezbyt profesjonalne. Nie wiem czy siedzi tylko w domu na kompie i dlatego ma aż tyle wolnego czasu, imo to trochę z tym przesadza. xD Użytkownik numer 15 - Nie Użytkownik numer 16 - 10/10, pracowity i sumienny. Zawsze wszystko co ma zrobić to robi Użytkownik numer 17 - Aktualnie nie widzę żadnych problemów więc uważam, że sumiennie i bardzo dobrze Użytkownik numer 18 - Sprawuje się nie najgorzej, jednak czasami popełnia błędy 3. Czy poszedłbyś/poszłabyś z nim na piwo? Użytkownik numer 1 - Myślę, że tak. Użytkownik numer 2- Nie Użytkownik numer 3 - A czemu nie, nawet coś mocniejszego :) Użytkownik numer 4 - Czemu nie, daleko do siebie nie mamy 😁 Użytkownik numer 5- Za 2 lata tak :D Użytkownik numer 6 - No pewnie że tak Użytkownik numer 7 - Myślę, że tak Użytkownik numer 8- Nie Użytkownik numer 9 - Na piwko zawsze Użytkownik numer 10 - Pewnie Użytkownik numer 11 - Zdecydowanie tak 🍺 Użytkownik numer 12 - Oczywiście a najlepiej w Łowiczu Użytkownik numer 13 - Czemu nie, ale na jednym, by się nie skończyło pewnie Użytkownik numer 14 - Osobiście wolałbym bonio czy skręta ale na dwa czy trzy piwka można wyskoczyć Użytkownik numer 15 - Nie piję Użytkownik numer 16 - Tak Użytkownik numer 17 - Jak dobije chociaż do siedemnastki (ale najlepiej do osiemnastki), z chęcią. Z właścicielem serwera na, którym gram to aż zaszczyt :D Użytkownik numer 18 - Nie 4. Czy jest coś, co chciałbyś/chciałabyś mu anonimowo przekazać? Użytkownik numer 1- Zwolnij ziomek czasem Użytkownik numer 2 - Nie Użytkownik numer 3 - Żołądek pozbawiony śluzu może strawić sam siebie Użytkownik numer 4 - Przepracujesz się kiedyś, zwolnij trochę Użytkownik numer 5 - Chyba nie Użytkownik numer 6 - Raczej nie Użytkownik numer 7 - Nie Użytkownik numer 8 - Nie Użytkownik numer 9 - Raczej nie, jak mam coś powiedzieć to mówię od razu, teraz nic mi do głowy nie przychodzi Użytkownik numer 10 - Nie zmieniaj się dla nikogo, tylko sam dla siebie Użytkownik numer 11 - Żeby zrobił sobie trochę odpoczynku Użytkownik numer 12 - Głowno to miejsce nie do życia.. uciekaj. Użytkownik numer 13 - Kiedy kolejny mirage? Użytkownik numer 14 - W chwili obecnej raczej nie ma takiej rzeczy Użytkownik numer 15 - Nie Użytkownik numer 16 - Aby przestał simpować Użytkownik numer 17 - Żebyś zaraz całego forum nie przejął, bo będzie przypał :D Użytkownik numer 18 - Żeby nie był taką stuleją 5. Masz jakieś super wspomnienie z @ MLK. ? Jeżeli tak, to jakie? Użytkownik numer 1 - Raczej nie, nie znam aż na tyle Użytkownik numer 2 - Nie Użytkownik numer 3 - Nie mam żadnych wspomnień, znamy się tylko z widzenia Użytkownik numer 4 - Nie mam, nie mieliśmy okazji pograć/porozmawiać Użytkownik numer 5 - Myślę, że super wspomnienia można uznać za wspólną pracę Użytkownik numer 6- Niestety nie mam z nim bezpośredniego kontaktu Użytkownik numer 7 - Nein Użytkownik numer 8 - Na szczęście nie Użytkownik numer 9 - Za krótko go znam i za mało z nim miałem kontaktu, bym mógł stwierdzić cokolwiek Użytkownik numer 10 - Nie mam, ale może kiedyś się nadrobi Użytkownik numer 11 - Myślę że jako osoba jedna z pierwszych która poznałem na forum 😁 Użytkownik numer 12 - Dostanie warna -_- Użytkownik numer 13 - Nie posiadam Użytkownik numer 14 - Nie mam póki co, ale wkrótce raczej się to zmieni Użytkownik numer 15 - Nie Użytkownik numer 16 - Wspólne obrażanie Kacpra na DC Użytkownik numer 17 - Jak na razie jeszcze nie ale w przyszłości nie wiem Użytkownik numer 18 - Nie posiadam Uważaj na siebie, kto wie, kiedy to ty wpadniesz pod naszą lupę 5 1 5
Deserved .dERYL Posted September 1, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted September 1, 2023 A to ci MLK.! Dobra robota @ Adik ! 3 1
Recommended Posts