Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Fiat Punto

Data/Mapa: 29.08.2023

SteamID: STEAM_1:0:787867108

Serwer (mod): om #8                              

Opis sytuacji : ban na OM #8 powód : ban za niby podawanie informacji, kiedy nary czyli administrator dostał ode mnie info kiedy bylem z nim w tej samej drużynie, lecz chcial abym mu udostępnił wszystkie wiadomości z moimi ziomkami kiedy jest rodo to tyle, mam nadzieje ze rozpaczycie sytuajcie + macie screen z szantażu :)

• [17:35]

• [17:35]

elo.PNG

+ napisal ze jak nie to mi da perm

• Like 1
Posted

+ napisal ze jak nie to mi da perm

jak dla mnie bana nie powinno być ponieważ jest brak konkretnych dowodow tlumaczy sie demkiem na ktorym mowilem ze nie dziala mi mikrofon lecz chodzilo mu o dzisiejsza sytuacjie i osobie ktora jest wysoko moge pokazac kazda dzisiejsza widadmosc nie ma problemu :)

Posted (edited)

Witam
Zaczynając od początku 
Fiat pisał do mnie wiadomości na pw odnośnie innej sprawy byliśmy razem w TT i nagle dostaje wiadomość od Fiata tetris i 2 rampa
image.png.db72b428e8f0a3f494b59a22f255f4a7.png
po tej wiadomości zauważyłem że halo dał info gdzie jest faktycznie 2 TT na rampie i jeden na tetrisie tylko czemu on mi daje info gdzie są nasi kiedy my byliśmy razem z fiatem w TT.
Zapytałem się fiata czemu daje mi info gdzie są skoro są w naszej drużynie?
Po czym dostaje od fiata odpowiedź że mikrofon mu nie działa na voice mówi że nie działa mu mikrofon dlatego daje info na steam mi na pw. 
Wgl to było jakieś głupie tłumaczenie po którym zauważyłem że najprawdopodobniej zrobił to przez przypadek i nie miał tego wysłać do mnie.
W przeciwnej drużynie był Honda wiem dobrze że od dłuższego czasu Honda trzyma się razem z fiatem i razem grają na serwerze po prostu zauważyłem że trzymają się ze sobą.
Zapytałem się Fiata czy przypadkiem nie miała to być wiadomość do Hondy?
On odpowiada że nie 
Zapytałem się po raz kolejny czy napewno nie miałeś tego wysłać do hondy?
Odpowiedział że nie 
Powiedziałem wtedy to pokaż ostatnie wiadomości z hondą jakie mu wysyłałeś
Zauważyłem po fiacie że nagle zaczął się nerwowo zachowywać i mówić że ale czemu akurat od hondy? 
Nie będę ci nic wysyłał czemu akurat od hondy mam ci pokazać?
Po tej reakcji zrozumiałem że coś jest na rzeczy. 
Zacząłem wypytywać się czy wyśle wiadomości ostatnie do niego bo jest podejrzenie że dajesz mu info.
Prosiłem go na voice na serwerze kilka razy mineło nie wiem z 10 minut gdzie przez te 10 minut Fiat wgl sie nie odzywał co chwile wychodził do specta zmieniał drużyne żeby nie być w tej samej co ja.
Napisałem więc do niego na pw czy wyśle te ostatnie wiadomości z hondą
image.png.dd1bcad65a5bfbeed13f8a0b946a29e8.png
Fiat zaczął się pytać jaki powód że on pisał nawet do mnie o wh ziomka wgl nie wiem na co on liczył że odpuszczę mu?
Bardzo długo szło mu te wysyłanie kombinował jak wyjść z opresji nie wiedział co zrobić 
image.png.f61ea7a51c78a8d5d8d22486019805c0.png
w końcu stwierdził że wyśle te ssy na discordzie 
od początku mineło około z 20 minut kiedy się wykrecał próbował uciekać mówić że z jakiego powodu ma wysłać kiedy powód dostał już na samym początku 
napisał że wychodzi z serwera i że zaraz wyśle upewniał mnie że nie da sie usuwać wiadomości na steam bo się resetują
Napisałem żeby się pośpieszył bo sprawa się toczyła z 30 minut większość to czekanie na odpowiedź fiata 
Fiat odpisał mi żebym dał mu chwile
FIat nagle decyduje przedłużać dalej i pisać że idzie pomóc mamie 
Po 2 minutach odpisuje że on i tak nie ma z nim wiadomości na steam bo gada z nim na dc i że jak chce to może wiadomości z discorda wysłać ale z steam nie wyśle
Kolejne uciekanie od sprawy chce bardzo uciec od pokazania tego steama. Zapewne coś tam jest

image.png.dc7a40a06e3ceebdd7d5a51dcedc3da1.png
 Rozmowa przeniosła się na discorda w tym momencie 
Gdzie ewidentnie wiadomości zostały stworzone tylko pod tego ssa a cała konwersacja została usunięta ze steam.
image.png.c9bab3e39c2a68d449610a75e01f0ec6.png
Po chwile jak powiedziałem że usunał wiadomości z hondą i że dostanie bana on przestrzaszył się i zaczął dzwonić do mnie na discrodzie i że on jednak powie jaka jest prawda 
image.png.027aa8f23cdb2405c6f940ca338823f6.png
Przestraszony że dostanie perma zaczął szybko pokazywać wiadomości gdzie podawał info
image.png.42a3ca684af0b58588b26bf468c1f330.png
Zadzwonił do mnie na discordzie i mówił że masz tu wiadomości kiedy mu dawałem info ale z wczoraj nie chce nic mówić ale jeszcze przed chwilą na górze podobno nie było żadnej konwersacji były tylko wiadomości że nary chce ssa 
Zaczął mówić na rozmowie że czy jak sie przyzna to dostanie 7 dni bana i czy ja mu to obiecuje 
Powiedziałem mu że jak się przyzna że dawał info to nie dostanie perma tylko bana na 7 dni i na to się zgodził po czym własnie wysłał te wiadomości i rozłączyliśmy się a ja dałem mu bana 
Po chwili Fiat zaczął do mnie wypisywać czy da się kupić unbana 
image.png.5cff614d65cef786c88c8e7edac1e803.png
Potem nagle on nie wiedział za co dostał bana 
image.png.1292e326c121ea7c62ecbebc55bf5569.png
Powiedział że ss jest ze wczoraj i mówił kiedy dostanie unbana dodatkowo zastraszając mnie że rozmawia z ownerami i że się pożegnam xd.
image.png.dd14684dc54cd81ff9f3f5f076bb368e.png
Nagle zaczął wymigiwać się że to pisali dla beki i nie wiesz czy to na tym serwerze
Totalne bez sensu szukanie wytłumaczenia kiedy sam wysyłał te wiadomości jako przyznanie się.

Sprawą wcześniejszą jest jeszcze to że dałem w powodzie bana Ę i nie wiem czemu ale dało mu bana ale tak jakby nie dało że znów mógł wbić na serwer po czym jak wbił 2 raz na serwer zaczął pisać do mnie czy może jednak jak źle dałem bana to żebym go nie banował już 
image.png.955ee6b8f0fffdbebb9146b87905c3c7.png
Ja odrazu gdy wbił poprawiłem błąd i dałem normalnego bana. 

Sytuacja z screena  DEMO 28.08.2023 / 20:17 http://887576.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1693244518-1693247159.zip
Mecz trwał 44 minuty zakończył się o 20:25 więc odejmujemy 8 minut i mamy 20:17 wychodzi nam wtedy 36 minuta gry kiedy własnie to fiat napisał info do hondy 
Na screenie widzimy że lokalizacja 1 Tv i 3 rampa się zgadza oraz czas w którym zostało to wysłane się zgadza moment w którym zginał fiat i miał okazje żeby to napisać też się zgadza 

image.png.eb719add6578f91971ab346627603fb6.png
image.thumb.png.5643dc06670fbdc956977d07e2dcb3b2.png

Nic nie mam do dodania w tej sytuacji podane info w 100% gdzie kto jest + próbowanie oszukania że to było pisane dla beki i nie na tym serwerze
Podawanie informacji w grze 
Próba oszukania administratorów serwera.
Uciekanie od sprawy.
Straszenia administratora opiekunami.
image.png.190cbd7706313f9d1776bef09622642f.png
image.png.131ebf53848e6c8ba9ef055e6ddf6fb0.png
image.png.7e9eaa5603fa7e471e40f1e3b038a54f.png
image.png.dd52efe8b582a7257d5121f488e27c9c.png
Moim zdaniem ten ban 7 dniowy powinien być zamieniony na ban permanentny. Takie osoby szkodzą społeczeństwu serwera oraz sieci. Między innymi za Próbę manipulacji administratorów, niestosowanie się do regulaminu serwera oraz liczne pomawianie mojej osoby czyli administratora przed zarządem. 

Edited by nary
  • Like 2
  • Wow 3
Posted

Ze strony 3 osoby (mnie) ban jest jak najbardziej słuszny, ale nie ja o tym będę decydował. Przede wszystkim, aby (możliwie) gracz nie dostał perm bana proponuję przyznanie się do wszystkich zarzutów. 

@ Perszing czy przyznajesz się do podawania info koledze z przeciwnej drużyny? czy poczuwasz się do winy? i czy obiecujesz że taka sytuacja nie będzie mieć już nigdy więcej miejsca?

@  zymmu  chciałbym abyś po tym jak gracz się przyzna lub nie, podjął decyzję co do długości bana, możesz również skonsultować to z właścicielami, i napisz jaki jest twój lub wasz werdykt w tej sprawie.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.