Jump to content

Recommended Posts

Posted
Skarga na (admina / gracza): pro100 + ktoś z administracji
Nick osoby oskarżonej: pro100
SID osoby oskarżonej:https://steamcommunity.com/profiles/76561198020675256
Data oraz godzina zdarzenia: 28.08,27.08, 26.08... (zaraz wyjaśnie)

Opis sytuacji: Więc sprawa jest złożona i trwa już kilka dni. Gracz pro100 za każdym razem kiedy wejde na serwer i on akurat tam jest czepiał sie mojego awatara,
używając zresztą wyzwisk; nazywał mnie "je$anym ruskiem" itp. Wczoraj świadkiem tej sytuacji był admin paul, co skończyło sie gagiem dla pro100. 
Dziś jednak sprawa przybrała nieoczekiwnay zwrot; kiedy weszłam na serwer pro100 jak zwykle zaczął mnie zaczepiać, jednak pod koniec admin napisał:
"[ADMIN ALL] Gumiś zmień awatar" przez co pisze tą skarge.

1. Moj awatar widziało wcześniej wielu amdinów i nie nikt wcześniej nie zwracał na niego uwagi,
 dodatkowo zakupiłam vipa na serwerze na miesiąc czego bym nie zrobiła gdybym wiedziała, że nie będę mogła grać z moim awatarem, ponieważ punkt 2.

2. nie wiem czy to prawda ale pro100 napisał że specjalnie dla mnie zmienili regulamin, w który mój awatar nadal nie uderza, 
ponieważ nie jest w żaden sposób obraźliwy

3. Na moim awatarze są 2 flagi i złączone ręce, czyli symbol pokoju nie wojny, podczas gdy gracz pro100 ma na awatarze wielkie "0 TOLERANCJI",
który awatar jest bardziej prowokujący? Zgoda czy 0 tolerancji?

4. Ponieważ od kiedy gram na serwerze pojawiają sie wątpliwości co mojej płci
(pro100 po za tym że wyzywa mnie non stop od "je$anych rusków" (jestem Polką) mówi też o mnie na "on")
oraz często jestem wyzywana na serwerze od gejów/kastratów/transów, na co administracja nie reaguje, 
mimo że przy okazji mojego muta za "brak mutacji" opiekun MLK uznał, że doskonale słychać że jestem kobietą
proponuję żebym po prostu pokazała sie komuś z administracji na dc, żeby już nikt nie miał wątpliwość co do mojej płci.

5. wreszcie wnoszę o permamentnego gaga oraz muta dla pro100 za ciągłe prowokacje 
+ załaczam jeszcze w dowodach co napisał o administracji "będe ich je$ał do ostatniego dnia tej sieci", znalazłam jak przeglądałam demko,
pro100 jest osobą która ma ewidentne kompleksy spowodowane brakiem pozycji admina i non stop obraża nie tylko graczy ale i administracje, 
naprawde przez taką osobe każecie mi zmieniac awatar, na którym jest symbol ZGODY, nie nienawiści, i zktórym wcześniej nikt nie miał problemu?

6. Wiem że gram na serwerze krótko, ale nigdy nikogo nie wyzywałam, zawsze jestem uprzejma na serwerze 
- mimo licznych prowokacji od graczy na temat mojego głosu, bądź awatara, o który problem miał tylko pro100

7. W dowodach po lewej awatar prosto, po prawej mój, który któryś z adminów kazał mi zmienić, 
nie ukrywam że nie chce tego robić i gdyby nie to że kupiłam już na tym serwerze vipa na miesiąc, 
prawdopodobnie po prostu poszłabym grać na inny; teraz po prostu czuje sie oszukana, bo wcześniej jak podkreślam wielu adminów 
widziało mój awatar i nikt tego nawet nie komentował (co też jest w dowodach załączone)

* dodam też że dostałam muta od csa grając na serwerze, dokładnie po tym jak prosto mówił że mnie zgłasza za mój awatar w jakiś dzień

Dowody:

a są to dowody tylko z 2 dni, nie pamiętam w których godzinach w poprzednich dniach byłam na serwerze razem z prosto,

ale wsześniej było wiele identycznych prowokacji z jego strony.

edit dla prosto: cs automatycznie daje muta za zgłoszenia jak coś, a nie podziela twoją opinie...

doo1.png

do2.png

do3.png

extra.png

awatary.png

• Like 2
  • Haha 2
Posted

Hej, cześć. Wybacz z góry, że tyle musiałaś czekać na rozpatrzenie, ale trochę roboty mamy. Let's go

W dniu 28.08.2023 o 15:33, gumisiowy sok napisał(a):

1. Moj awatar widziało wcześniej wielu amdinów i nie nikt wcześniej nie zwracał na niego uwagi, dodatkowo zakupiłam vipa na serwerze na miesiąc czego bym nie zrobiła gdybym wiedziała, że nie będę mogła grać z moim awatarem, ponieważ punkt 2.

Raczej nikt nie zwraca uwagi na avatary, są my jako administracja nie mamy wpływu ani nie możemy wymagać od innych, żeby ustawili sobie inny avatar, który jest "stosowny". 

2. nie wiem czy to prawda ale pro100 napisał że specjalnie dla mnie zmienili regulamin, w który mój awatar nadal nie uderza, ponieważ nie jest w żaden sposób obraźliwy

Nikt nic specjalnie nie zmienił. Regulamin w ciągu kilku/kilkunastu dni zostanie przerobiony, na bardziej sprzyjający naszych "czasów" :okok:

3. Na moim awatarze są 2 flagi i złączone ręce, czyli symbol pokoju nie wojny, podczas gdy gracz pro100 ma na awatarze wielkie "0 TOLERANCJI", który awatar jest bardziej prowokujący? Zgoda czy 0 tolerancji?

Oba awatary nie są wybitne, ale dlaczego mamy Was za to karać? Jeżeli ktoś nie chce widzieć avatarów w tabeli (TAB), to może je samemu wyłączyć stosując komendę cl_hide_avatar_images bądź wyłączyć je w ustawieniach. 

4. Ponieważ od kiedy gram na serwerze pojawiają sie wątpliwości co mojej płci (pro100 po za tym że wyzywa mnie non stop od "je$anych rusków" (jestem Polką) mówi też o mnie na "on") oraz często jestem wyzywana na serwerze od gejów/kastratów/transów, na co administracja nie reaguje, mimo że przy okazji mojego muta za "brak mutacji" opiekun MLK uznał, że doskonale słychać że jestem kobietą proponuję żebym po prostu pokazała sie komuś z administracji na dc, żeby już nikt nie miał wątpliwość co do mojej płci.

Do wyzywania przez "kolegę" przejdziemy później. Jeżeli ktoś Cię wyzywa, zgłaszasz to do administracji, oni nic z tym nie robią, to powinnaś założyć skargę na tych adminów. Nie potrzebujemy, abyś się nam pokazywała na DC.

prawdopodobnie po prostu poszłabym grać na inny; teraz po prostu czuje sie oszukana, bo wcześniej jak podkreślam wielu adminów