Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:BaNaN

Opis problemu: 

Witam.

Ktoś postanowił dodać do mojego bota rangę bot muzyczny. Paradoks jest taki że posiadając rangę vip nie mogę przenosić bota na inne kanały ( problem zgłaszałem słownie nie raz do ogólnie pojętnej adminstracji ts3) 

@  Paweł.  za moją prośbą  nie nadawał tej rangi abym mógł bota zabierać ze sobą na podkanał czy jak siedzę u kogoś więc dlaczego ktoś mu tą rangę nadał, wiec dlaczego ktoś to zmienił ? Mój bot działa tak że na gametracku  jest odbierany jako użytkownik .   No niestety bez tej rangi bocik wbija top czasu online  więc proszę  zdjąć tą rangę bądź dodać do rangi vipts3 możliwość przenoszenia botów muzycznych. Post piszę aby ktoś w końcu się tym zajął bo tłumaczyłem właścicielowi  technikowi, opiekunowi  a przyjdzie admin i rangę nadaje xD Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej uwagi. Pozdrawiam serdecznie 

Data i czas: jutro

• Like 5
Posted

Żaden admin nie nadal tej grupy dla Twojego bota, tylko ja (bot nabijał czas w topkach dlatego nadałem mu grupę). Zmieniłem permisję grupy, ale widzę, że nie pomogło. Dziś w nocy będę robił zmiany na serwerze, więc przetestuję od razu grupy bota. Dzięki za zgłoszenie 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 2
  • KAT 1
  • I love it 1
  • 7 months later...
Posted

Temat przeniesiony do archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.