BaNaN Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Twój nick:BaNaN Opis problemu: Witam. Ktoś postanowił dodać do mojego bota rangę bot muzyczny. Paradoks jest taki że posiadając rangę vip nie mogę przenosić bota na inne kanały ( problem zgłaszałem słownie nie raz do ogólnie pojętnej adminstracji ts3) @ Paweł. za moją prośbą nie nadawał tej rangi abym mógł bota zabierać ze sobą na podkanał czy jak siedzę u kogoś więc dlaczego ktoś mu tą rangę nadał, wiec dlaczego ktoś to zmienił ? Mój bot działa tak że na gametracku jest odbierany jako użytkownik . No niestety bez tej rangi bocik wbija top czasu online więc proszę zdjąć tą rangę bądź dodać do rangi vipts3 możliwość przenoszenia botów muzycznych. Post piszę aby ktoś w końcu się tym zajął bo tłumaczyłem właścicielowi technikowi, opiekunowi a przyjdzie admin i rangę nadaje xD Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej uwagi. Pozdrawiam serdecznie Data i czas: jutro 5
Paweł. Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Żaden admin nie nadal tej grupy dla Twojego bota, tylko ja (bot nabijał czas w topkach dlatego nadałem mu grupę). Zmieniłem permisję grupy, ale widzę, że nie pomogło. Dziś w nocy będę robił zmiany na serwerze, więc przetestuję od razu grupy bota. Dzięki za zgłoszenie 5 1
Paweł. Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 1 1
Wika Posted April 26, 2024 Posted April 26, 2024 Temat przeniesiony do archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts