pablito020 Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 muta za nic dosłownie ponieważ napisałem na czacie czy admin zrobi więcej niż tylko mut czy gaga gaga zrozumiany ponieważ zwyzywany został administror serwer do prowokacji a cheatera nie zbanowal kickowanie z serwer gdy pytam na u@ dla czego dostałem muta kulturalnie pytam gość mnie kicku brawo 13:49 kick z serwer poniewaz admin uwaza ze spamie a pytam o muta cały czas jeśli nie zna się komend się nie idzie na admin pisze mu czy sprawdź gościa nic nie odpisuje nic nie reaguje gość na skrytpach leci bh + do tego aimlock gra już cały tydzień typ brawo . Mut za obrażę proszę sprawdzić demko czy wyzwałem :) kolesiujemy.eu <3 1
Deserved MLK. Posted August 27, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted August 27, 2023 Jak nauczysz się korzystać ze wzoru to zapraszam ponownie.
Deserved MLK. Posted August 27, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted August 27, 2023 Temat w koszu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts