Fabciob0bson Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Twój nick: Fabciob0bson katujemy.eu Data/Mapa: 26-08-23 11:44:18 / De_Mirage SteamID: STEAM_1:0:454337502 Serwer (mod): MIRAGE #6 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, zagrałem dosłownie minutę, aż tu nagle ban, powód "Gra na aktywnym banie" lecz to musi być pomyłka, ponieważ nigdy wcześniej nie dostałem bana, jest to po raz pierwszy. Proszę o wyjaśnienie sytuacji i odbanowanie. Pozdrawiam.
Leek Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 @ Indexx Konto które zbanowałeś, wygląda jak inne osobne niż konto SZYSZA który odwoływał się od bana. Masz jakieś dowody że to ta sama osoba? Z mojej strony wygląda to jakby to byli koledzy z osiedla, stąd posiadanie tego samego ip (ten sam dostawca) i posiadanie siebie w znajomych. 1 1
MrVarnaz Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Jako że @ Indexx nie ma czasu aby wypowiedzieć się w temacie odwołania zrobię to ja. Sprawdziłem twoje IP w naszym sourbansie i faktycznie ip pokrywa się z tym steam id (STEAM_1:1:441834667). Jest to trochę dziwne ale dalej szukałem, po czym wszedłem na twoje konto steam i zobaczyłem komentarze z konta które podałem plus zobaczyłem kto odwiedzał twój profil i własnie to był Szyszka. Przypadek bardzo mało prawdopodobne. Na pewno jest to niemożliwe że akurat ip sie pokryło. Moim zdaniem Szyszka pożyczył konto od ciebie (lub odwrotnie) ip się pokryło i stąd ban. Inna okoliczność to fakt że jesteście bracmi gdzie logiczne jest że korzystacie z takiego samego IP jak i internetu. Dla mnie jest tu dużo niewiadomych i dużo pytań na które w 100% nie odpowiem. Dlatego na chwile obecną dostajesz UB od @ Leek który rozpatruje demko (był bym wdzięczny :3 ) i zalecam zmianę adresu IP aby takie sytuacje nie miały miejsca (o ile nie jesteście spokrewnieni). Dla gracza poproszę o UB Pozdrawiam @ MrVarnaz
Leek Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Odwołanie przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts