Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Kejn

Data/Mapa: -

SteamID: STEAM_1:1:83349009

Serwer (mod): ONLY MIRAGE #6        

Opis sytuacji:

Chciałem dziś sobie pograć na serwerze, wchodzę i wyskakuje mi wiadomość o tym, iż zostałem zbanowany na jeden dzień za cytując "Liczne wyzywanie oraz brak kultury".

W postaci dowodu otrzymałem https://prnt.sc/6TxUUE3SH-P7 tego linka, na którym rzeczywiście obraziłem w sumie nie wiadomo kogo, ale obraziłem.  

A teraz kilka pytań do szanownego właściciela, który nadał mi tego bana

. @ MrVarnaz Na samym początku zaznaczyłbym, że szczerze mówiąc nie wiem gdzie na tym screenie są liczne wyzywania, ale mniejsza z tym. Moje pierwsze pytanie brzmi w następujący sposób.

@ MrVarnaz  Gdzie mogę zobaczyć ów skargę? Po co jesteście na tym forum, skoro rozwiązujecie tego typu skargi w prywatnej wiadomości bo zgaduję, że tak zostało to załatwione. 

Kolejne pytanie to czy wiesz co to jest mute/gag? Dlaczego od razu banujesz, zamiast zastosować jedno z dwóch rozwiązań, które wymieniłem w zależności od sytuacji, co ostudziłoby moje zapały a nie zabrałyby mi możliwości gry za to co napisałem(Nie cheatowałem, nie bugowałem mapy, nie robiłem nic za co bym na tego bana zasłużył)? A napisałem to wyłącznie z frustracji do osób po stronie ct, które całą rundę, a nawet kilka pod rząd, stały na ct wcelowując się w miejsca, które prowadzą na spawn, a z tego co mi wiadomo "Kampienie jest zabronione" na twoim serwerze. Skoro ta osoba X, która złożyła Ci skargę na priv wysłała tego screena, to ma możliwość również podania konkretnej godziny i możesz sobie zweryfikować moje słowa. 

Od siebie dodam jeszcze, że według mnie banowanie kogokolwiek za słowa napisane bądź wypowiedziane jest skrajnie głupie. Twój serwer owszem ma nawet sporo graczy, ale nie jest to topka topek, dlatego odrzucanie graczy takimi działaniami jest moim zdaniem głupie xd

Kończąc uważam, że ban 1 dzień za te głupoty co napisałem to spora przesada, ale to tylko moja subiektywna opinia.

/ @  Leek Oczywiście, że jest tak jak powiedziałeś i w żadnym momencie nie podważyłem tego. Napisałem to odwołanie z czystej ciekawości.

• Haha 3
  • Sad 1
Posted

On jest właścicielem swojego serwera i on decyduje jaką karę dać danemu graczowi, i ma do tego pełne prawo. Nie mi oceniać czy kara jest słuszna bo to zostawiam opiekunom ale w tym przypadku nie ma po co. Jednak @ MrVarnaz  wypowiedz się proszę, jak to wygląda z twojej strony.

• Like 1
Posted

Nie myślałem, że będzie odwołanie od bana ale jednak, więc tak. Powód bana jak cytując liczne wyzywanie oraz brak kultury. Tyczy się to bardzo wiele sytuacji których ja byłem świadkiem oraz moi admini. Wiele z nich powie że u ciebie brak kultury oraz powstrzymanie się od danych słów na chacie to nie istnieje. Taka jest prawda. Jak możesz zauważyć na sourbansie widnieje już klika gagów i jedne mut. Ja wiem, że można z raz sie nie pohamować i dostać gaga okej każdy jest człowiekiem i można to zrozumieć, ale jeżeli występują już kilka gagów oraz upomnienia których nie naliczę no to wybacz mi ale coś konsekwencją czegoś. Odnosząc się do skarg na pv otrzymałem ją dopiero dzisiaj i tak na prawdę dobrze bo to też jest również forma komunikacji gracz = właściciel, opiekun, admin gdzie ja reaguje na nie i odnoszę się do wielokrotnych wiadomości do mnie na pv. Kończąc odwołanie dla mnie ban zostaje a dla ciebie jest to przestroga abyś zrozumiał swoją kulturę jak i opanował słownictwo. 

BRAK UB 

• Sad 1
  • I love it 1
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1
  • KAT 1
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.