tuitampalonygram Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Twój nick: tanikokstojestfeta Data/Mapa: 24.08.2023 Godz. mnw 21:00/21:30 SteamID: 76561199032494204 Serwer (mod): mirage#11 Opis sytuacji: Sytułacja dziwna ponieważ grałem mecz i podaje normalne info, jakiś typ pomimo mojego info pickuje tam gdzie był przeciwnik po czym się wy*********ł, wypomniałem mu to, to zaczął mnie wyzywać, też go zacząłem wyzywać bo nie będzie mnie jakiś eryczek wyzywał, później były jakieś potyczki na chacie głosowym i jakieś osobniki wyzywały się z adminem (O mum bape) czy jakoś tak) bo Admin nadużywał czatu głosowego przez co zginąłem nie raz i nie tylko ja, admin nadużywa permisji, w skrócie nic nie zrobiłem i dostałem bana za utrudnianie pracy admina czy jakoś tak, proszę coś z tym zrobić bo nie mam gdzie grać. 1
Gasiu Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) Z racji że grałem na serwerze w tym samym czasie co gracz dostał bana wyjaśnie sprawę. Po banie skonsultowałem się w tej sprawie z O mum Babe i wyszło że po fali banów, mutów i gagów które miały wtedy miejsce graczowi tanikokstojestfeta się niefortunnie oberwało. Gracz jest oczywiście czysty. Wraz z O mum Babe przepraszamy za utrudnienia. Edited August 24, 2023 by Gasiu 1
OmumBabe Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) Twój ban jest moim błędem, twoja kara będzie opiewać na 3 dni bana za powód utrudnianie pracy admina/ podważanie jego decyzji od godziny 21.35 dnia 24.08.2023. Wyjaśnienie sytuacji: Oglądam podejrzanego gracza podczas gdy gracz CRIS obraza innych graczy od sporego czasu dostaje kare (obraza) po czym kolejny gracz dementuje jego kare nadaną przez mnie i podważa moją decyzje jak i mnie obraża po upomnieniu została nałożona kara, po tym ty jak i inny gracz w sposób bardzo chamski podważa moją decyzje i uznaje mnie za osobę niekompetentną po czy na pierwszego gracza zostaje nałożona kara ban 3 dni powód utrudnianie pracy admina/ podważanie jego decyzji twój ban miał być taki sam ale przez moje zmeczenie jak i nie uwagę zostałeś błędnie zbanowany. Mój błąd został zgłoszony do opiekuna servera Katujemy.eu Mirage#11 w najbliszym czasie twoja kara zosatnie zmieniona na prawidłową. Przepraszam za mój błąd Edited August 24, 2023 by OmumBabe 1
tuitampalonygram Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 59 minut temu, OmumBabe napisał(a): Twój ban jest moim błędem, twoja kara będzie opiewać na 3 dni bana za powód utrudnianie pracy admina/ podważanie jego decyzji od godziny 21.35 dnia 24.08.2023. Wyjaśnienie sytuacji: Oglądam podejrzanego gracza podczas gdy gracz CRIS obraza innych graczy od sporego czasu dostaje kare (obraza) po czym kolejny gracz dementuje jego kare nadaną przez mnie i podważa moją decyzje jak i mnie obraża po upomnieniu została nałożona kara, po tym ty jak i inny gracz w sposób bardzo chamski podważa moją decyzje i uznaje mnie za osobę niekompetentną po czy na pierwszego gracza zostaje nałożona kara ban 3 dni powód utrudnianie pracy admina/ podważanie jego decyzji twój ban miał być taki sam ale przez moje zmeczenie jak i nie uwagę zostałeś błędnie zbanowany. Mój błąd został zgłoszony do opiekuna servera Katujemy.eu Mirage#11 w najbliszym czasie twoja kara zosatnie zmieniona na prawidłową. Przepraszam za mój błąd "w najbliższym czasie twoja kara zostanie zmieniona na prawidłową" Zmieniona na prawidłową tzn jaką? Nic nie zrobiłem, podważałem twoją decyzje ponieważ naskakiwałeś na niewinnych ludzi jak i na mnie, wszystko zaczęło się od Eryczka który popełnił błąd i się głupio wy*****ł po rzuceniu mu info, po tym jak mu to wypomniałem zaczął mnie wyzywać, więc mu odpowiedziałem (przyłączyły się do mnie osoby które również były zażenowane jego zachowaniem). Osoby które podważały twoją decyzje nie podważały jej bez powodu, cała odpowiedzialność oraz konsekwencje za to wszystko co się działo tamtej gry spadło na nas, a nie na osobę która to wszystko rozpaliła, to wszystko co mam do dodania w tym temacie. (myślę że jak nie potrafisz poprawnie rozwiązać najprostszej potyczki na serwerze z gówniarzem w roli głównej to coś jest nie tak🙃) Ps. (Od tamtej pory boli mnie głowa, zacząłem miewać ataki paniki, w głowie słyszę cały czas słowa -O mum babe- "mam dzisiaj ch****y humor więc mnie nie wk********e bo wszyscy polecicie..." wątpię że dzisiaj zasnę ponieważ cały czas myślę że zrobiłem coś nie tak a tak nie jest, nie wiem co zrobić, to wszystko jest jakieś bez sensu, podwójny skok i strzykawka by to wszystko rozwiązały...) PoZdRawiam. tanikokstojestfeta czak August 25, 2023 Daruj sobie te głupie odzywki o spaniu 2
Gasiu Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 (edited) slysze glosy w mojej glowie nie moge spac psychiatryk nie pomaga miewam ataki agresji czasami rzucam sie na ludzi mam na nich ochote leki nie pomagaja schizofrenia nadchodze mgla nadchodzi skorka juz schodzi zrobilem to czuje satysfakcje Edited August 25, 2023 by Gasiu czak August 25, 2023 No chyba sobie żartujesz? +1 za bezsensowny spam
tuitampalonygram Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 10 godzin temu, Gasiu napisał(a): Nie wiem, naśmiewanie z problemów ludzi jest teraz w modzie? nie wiem czy sobie czegoś nie zrobię po tej wiadomości... Co w końcu z tym bezpodstawnym banem od tego niekompetentnego i nieogarniającego życia admina oraz jego przydupaska z kolana? 1
Leek Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 @ Tugeza widzę że kara została zmieniona na 3 dni. Napisz proszę czy uważasz że była słuszna i podejmij decyzję. 1
Deserved Tugeza Posted August 25, 2023 Investor Deserved Posted August 25, 2023 Witam, przeanalizowałem całą sytuację i ban nie jest słuszny. Nie było żadnego utrudniania pracy administracji lecz same obrazy i prowokacje. Admin nie zachował się profesjonalnie i dał się ponieść swoim emocjom z czego zostaną wyciągnięte konsekwencje, przepraszamy za zaistniałą sytuację. Bana zdejmuję, ale nakładam blokadę na vocie/chat na okres 3 dni 2 1
Leek Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Temat rozwiązany. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts