kayi Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Nick na serwerze: kayi Wiek: 15 Staż na serwerze(Linki do wszystkich gt z jakimi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/kayi/54.38.63.32:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Mam dużę doświadczenie jako administrator Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10 Znajomość języka angielskiego [0/10]: 10/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?(dziennie/tygodniowo): Dziennie nawet cały dzień jak nigdzie nie wyjeżdzam Dlaczego Ty?: Jestem aktywny codziennie od wejscia na server, Lubię pomagać, znam się w roli administratora, nie jestem toksyczny. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Discord, steam SID: STEAM_0:0:11101 Posiadasz konto prime?: Tak Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: Tak Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: Tak Horazon August 25, 2023 (edited) Podanie odrzucone. Jesteś na serwerze od niedawna, pograj jeszcze trochę. Następne podanie możesz złożyć za tydzień. Postaraj się bardziej w podaniu i używaj aktualnego wzoru. Edited August 25, 2023 by Horazon
jolo Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) na nie -tragiczna aktywność -/+znajomość języka angielskiego wątpie że aż tak dobrze go znasz +znajomość komend -świeżutkie konto na forum Edited August 24, 2023 by jolo
kayi Posted August 24, 2023 Author Posted August 24, 2023 Język angielski znam perfekcyjnie jestem przekonany że jestem lepszy od połowy tutaj administratorów :) Nawet akcent mam angielski:d 1
Guest Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 wymagnia na admina nie spełnione: - nie masz przegranych min 10h na serwerze, - nikt cię nie zna, więc mówienie, że nie jesteś toksyczny niekoniecznie musi być prawdą, - świeże konto na forum, - nawet nie sprawdziłeś wymagań, regulaminu czy też taryfikatora banów. Podanie do odrzucenia
Horazon Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts