Jump to content

Recommended Posts

Posted

26:24 odrazu wiedział że tam  jest? xd
27:30 czm wraca celownik a potem strzela w drewienko w kuchni celując w chłopa a potem obrót prosto na głowę ale przez ścianę xD
29:29 celuje niby w prawo ale podświadomie już wie i leci myszka na chłopa po środku xd 
29:49 nic innego nie sprawdza tylko odrazu na bh leci po chłopa i insta celownik na headzie
30:59 lekkie autobh bo chciał wskoczyć do laddera ale za długo przytrzymał spacje i zrobił bh w oknie xd
31:30 każdego widział i słyszał ale i tak szuka innych hihi
31:40 Perfect peek  a potem soczyste headziki 
33:28 wie że tam jest jakoś + po wiadomościach na czacie nagle zahamował z headami i mniej wie
34:15  i 34:41 dziwne troszku bo tego za boxami nie widział ale jednak widział a potem hedzik na kolegę z lewej 
Imo Typowe zachowania Cheatera + fajne i ciekawe akcje prawdopodobnie wiedział że go oglądam bo wyszedłem na jego oczach + będąc na ukryj mutowalem gościa i się krył ale czasami przeginał ;p zawsze moge się mylić aczkolwiek konto też czyste   a takie graja najlepiej <3                                                                                      https://84.gotv.pro/srv73777/auto-20230824-1437-de_mirage.dem.zip- demko 

Leek  

Decyzja 48h

• Sad 1
Posted

26;24 normalny peek, trochę podejrzany ale jakbyś zobaczył mnie w poźniejszych rozgrywkach lub wcześniej to zobaczyłbyś, że różnie peekuje pałac, sam byłem w szoku po tej akcji że on tam stał. W 26.58 tak samo sprawdzam.
27;30 przecież to normalneXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, drewno nie rozbite to może przy nim kampić, a nawet w niego nie celowałem. A bania na głowe przez ściane pod apsami to imo naturalna sytuacja która powstała w panice, jeśli sprawdzasz miejscówki i nikogo tam nie ma, a po chwili jest i w dodatku na blisko to chyba jak najszybciej chcesz mu leb ustrzelić prawda?
29;29 przecież w 29;10 jeden strzela bliżej wyjścia z apsów a drugi w ten kuchni siedzi i przeładowywuje broń, co słychać z resztąXDDDD
29;49 no to trochę jest podejrzane szczególnie, że wyszedł bh, nie sprawdzałem nic, bo jak TM wjechali na site i byli juz przy pace, a ciebie nie było to jednak mogłeś być na tym tickecie. Wnęki nie sprawdzalem bo to bez sensu byłoby, ct mogło być 50/50, a sobie poszedłem dalej.
30;59 nie wypowiadam sie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
31;30 szukałem ostatniego enemy, nie słyszałem już go jak wchodzi do tego konekta i myślałem, że przejdzie na boxy, żeby mnie zabić szczególnie, że mnie słyszał
31;40 normalny peek, nie taki perfect
33;28 PRZECIEŻ W 33;21 SŁYCHAĆ PRZEŁĄCZENIE NA BURSTA W GLOCKU XDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
34;15 ///////////// 34;12/13 gościu lekko peekuje zza tetrisa przez co go widzęXD
34;41 przecież go widać

te czasówki to takie troche wyjęte z du*y można by powiedzieć, normalne akcje które na demkach są za bardzo podkoloryzowane , jakiś admin z odzysku z Ciebie skoro mając 4k godzin i siedzisz w globalu masz małe pojęcie o tej gierce, nie pozdrawiam.

• Haha 1
Posted

Czasówk były czyste, jednak ban zostaje ponieważ grałeś na aktywnym banie na innym koncie. Co prawda odwołałeś się od bana ale zamiast poczekać aż ban którego dostałeś na franek kimono minie, stworzyłeś nowe konto i grałeś dalej na aktywnym banie. Ten sam serwer + te same ip + steam wygląda tak samo oprócz avatara. Na każdym koncie siada ban.

image.thumb.png.110f7afd119ade0342b1b0d91c13f843.png

• Like 1
  • I love it 1
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.