Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na Wasze opinie Ananaski :)

Regulamin działu "Opinie"

katujemy.eu

1. Zakaz spamowania.
2. Obowiązuję bezwzględny zakaz obrażania innych.

3. Zakaz nabijania postów, tzw. 'nie znam Cie, ale wydajesz się...'

4. Każda opinia musi zawierać przynajmniej dwa zdania! 

Opublikowano

Na początku uważałem cię za gburowate dziecko. LEcz jak to mówią nigdy nie oceniaj książki po okładce, jesteś bardzoi pozytywną i wyluzowaną osobą. Jako admin DD2 spełniasz się bardzo dobrze a także starasz ożywiać forum. Oby tak dalej 

Opublikowano

No spoko ziomek, najkrócej opisując :D Znamy się chyba od samego twojego początku i mamy miły kontakt :D Morda dobra, tyle w temacie. :3

Opublikowano

Mordeczko :D Jesteś miły, pomocny, można z Tb na luzie pogadać na steam, świetny do współpracy, dobrze wywiązujesz się z obowiązków powierzonych Ci :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko ziomek, które podejrzewałem o haksy ale teraz zmieniłem rozdzielczość i wiem jakie masz nicki :D. W ostatnich dniach mniej aktywny na forum. Jak już pisałem wyżej ze swoich obowiązków wywiązujesz się bardzo dobrze. Oby tak dalej ;)

Opublikowano

Nie znam cie, ale wydajesz się spoko, niezły z ciebie noob. - Złamałem trzy punkty w jednym zdaniu haha :D

A tak na serio to pozytywny chłopaczek, wyzywany od odpaleńców a na mixach strzela 1/10 tego co na dd2. Cziter :P Fajna chłopaczyna, da się pogadać i pograć, polecam go serdecznie, niezły z niego wariat :D Ma bardzo duże poczucie humoru nigdy nie spalił żadnego żartu(nigdy nie opowiada:D). 

Podsumowując - jest dobrze, ale może być lepiej. :P

Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że zrezygnowałeś z UB, ale sprawa z bykiem zrobiła się dla ciebie zbyt osobista, ktoś musiał przegrać, nie musiałeś od razu rezygnować, mam jednak nadzieję, że wrócisz do nas w najbliższej przyszłości

Edytowane przez cLiNiC
Opublikowano

Szkoda, że zrezygnowałeś z UB, ale sprawa z bykiem zrobiła się dla ciebie zbyt osobista, ktoś musiał przegrać, nie musiałeś od razu rezygnować, mam jednak nadzieję, że wrócisz do nas w najbliższej przyszłości

clinc, to jest sprawa ciężka. Ja też jestem za tym że byku nie gra czysto, sam przeglądałem demo i dziwny ma movement swoją myszką, po ziemi lata a potem na model rzuca własną myszą.

A co do blaszki, za szybko zrezygnowałeś, mogłeś brać urlop noobie, nigdy nie będzie takiej samej mordy tutaj. Ale kontakt jest to jest przynajmniej w 20% tak jak było, ale nadal nie to samo. Wracaj jak najszybciej!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Menda, pijak i jak nie wyrzucisz mikrofonu to własnoręcznie Cię zamorduje :D 

Ogarnięty
Cziter
Lama
Amator dysko-polo :D 

I co jeszcze chcesz usłyszeć? Piękna 2/10 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.