Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz
Staż na forum : ponad 3 miesiące
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : od 4 do 6 H
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 6,5
Dlaczego ty? : Na forum jestem dostępny  codziennie. Samo to, że jestem codziennie na forum już powinno wystarczać, czemu? temu, że na forum jestem cały czas i SS'y / Demka mogę sprawdzać na bieżąco. Niektóry użytkownicy mają problemy z wrzuceniem Demka / SS'ów i ja jako UBT chciałbym ( ułatwiłoby mi to ) im w jak najszybszy sposób pomóc. W sprawie sprawdzania SS'ów wiem już dużo. Przeglądałem różne fora oraz inne źródła aby swoją wiedzę na ten temat powiększyć. Mogę wypisywać i wypisywać po kawałku ale sami, niektórzy wiedzą jaki jestem. Chodzi mi tutaj o to iż jestem osobą opanowaną, spokojną ( czasami dam emocją ujście ), przede wszystkim pomocną, ogarniętą. Możecie tutaj mieć wątpliwości co do nie których moich cech przez zachowanie Avena. Co do Avena mam już go po dziurki w nosie i nie zwracam na niego już praktycznie uwagi. Czasami dziwi mnie zachowanie innych użytkowników, którzy popierają nie prawdziwą historię Avena i dążą do osiągnięcia jakiegoś celu. ( Sami nie wiedzą jaki jest cel ). Dobrze na tym zakończę gdyż zszedłem trochę z tematu. Oceniajcie mnie z tego jak się prezentuję, po upływie czasu. To co było minęło i nie wracajmy do tego. Ja się zmieniłem ale teraz wy musicie do tego się ,,dostosować,,, że ja się zmieniłem i nie upierać się na siłę, że nadal jestem taki sam jaki byłem. 
Znajomość AmxBans [0/10] : 8

Znajomość IPB [0/10] : 8

Opublikowano

Duże nie

-zero ogarnięcia

-nie ogarniasz UB

-irytujące zachowanie

-ortografia i gramatyka na niskim poziomie

-duża ilość warnów, jakie dostajesz

Opublikowano

Czy wiek tu ma znaczenie tego nie wiem, ale brak doświadczenia i ciągłe kłótnie z użytkownikiem @Aven zniechęcają chyba każdego do podjęcia korzystnej decyzji co do Twojej osoby. Nawet jeśli dostaniesz demo do oceny i dobrze je ocenisz nie mamy gwarancji, że Twoje kłótnie na forum się skończą.

Definitywne Nie.

Opublikowano

NIE !!!!!!!!

-Kolorek sie znudził?

-Irytujące zachowanie

-Kultura

-Konflikty

Jesteś spokojny ?! Haha .. Ogarnięty ? Wątpie, ile ty już warnów miałeś ?

Opublikowano

Szczerze byłbym na Tak, lecz jestem na Nie

- Ciągłe kłótnie

- Jeżeli masz takie kłótnie z avenem to co będzie gdy będzie natrętny użytkownik z banem a takich jest dużo, nie wytrzymasz i cos mu zrobisz

+ Starania

Opublikowano

1 kwietnia już minął Tomku :D

nie

- brak ogarnięcia

- nie znasz ortografii ani interpunkcji 

- jesteś człowiekiem impulsywnym 

Opublikowano

Przykro mi Tomek, ale jestem na nie. 

- Rozsądek 

- Notoryczne skargi

• Legenda
Opublikowano

Również na nie. 

Wiek nie jest zły, lecz twoje zachowanie daje dużo do myślenia, nie widzę Ciebie w tej roli oraz często się kłócisz i mogłaby się zdarzyć sytuacja, że z kimś się kłócisz i nagle ban dla tej osoby. 

Opublikowano

Również na nie. 

Wiek nie jest zły, lecz twoje zachowanie daje dużo do myślenia, nie widzę Ciebie w tej roli oraz często się kłócisz i mogłaby się zdarzyć sytuacja, że z kimś się kłócisz i nagle ban dla tej osoby. 

Martini jeżeli się z kimś pokłócę to nie wciągam do tego danej rangi jaką mam. 

• Legenda
Opublikowano

@up

Ten ss to żaden dowód ile ma lat :D

Ja neutral gdyż bardzo dużo spamisz na forum i twoje zachowanie jest nieodpowiednie :) lecz spełniasz niektóre wymagania.

Opublikowano

- Brak poprawnej pisowni, chociaż przy UBT nie jest to wymagane aż tak bardzo.

- Brak doświadczenia - możemy Ci dać dema do oceny, ale myślę że to i tak zbędne.

- Nieważne jaki to temat będzie, czy podanie, czy skarga, czy coś innego, to wszędzie widzę Waszą spine Aven - Tomek, ja mam już tego dość bez kitu.

- Osobiście nie widzę Cię w tej funkcji.

Na nie.

tego samego zdania jestem :)

Opublikowano

Tomku w ostatnim czasie twoje zachowanie było troszkę odstające od normy co przesądziło o większośći negatywnych głosów w podaniu. Staraj się następnym razem.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.