Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: @ f0pa

Powód otrzymania warna: "Prowokacja"

Warn był słuszny/niesłuszny: Warn jest zdecydowanie niesłuszny. Na wstępie napiszę, że musiałem czekać 4dni na napisanie tego odwołania, bo miałem blokadę na forum (bo to 4 warn). Warna dostałem za "prowokację" w momencie, gdy w aktualizacji statusu nie było żadnej prowokacji, a co najważniejsze przed dodaniem warna moja aktualizacja statusu na profilu ally była z 2/3dni i wcześniej żaden moderator/administrator nie dał mi warna? Wyjaśnię, co tam było napisane chociaż uważam, że jest to głupie, że muszę pisać to, bo warna za takie coś jest  przyczepianiem się do niczego. 

Otóż użytkowniczka @ ally ma nick, który się czyta (ali, alli) no i w mediach społecznościowych jest chłop, który robi kebaba i tak samo się nazywa i nagrywa tiktoki na których mówi tekst "ali pomagali"(nie ma tak mało wyświetleń i nie jeden użytkownik na pewno go widział), dlatego napisałem coś w stylu "ALI POMAGALI? DOSTANIEMY KEBABA ZA DARMO?" Coś w tym stylu, miało to być śmieszne i zakładam, że było, bo nawet jeden użytkownik @  -S!alker-  dał reakcje "haha". Nie rozumiem totalnie dlaczego zostało to uznane za moderatora za prowokację, proszę o usunięcie warna i wyjaśnienie sytuacji. 

• Popular Post
Posted
53 minuty temu, f0pa napisał(a):

a co najważniejsze przed dodaniem warna moja aktualizacja statusu na profilu ally była z 2/3dni i wcześniej żaden moderator/administrator nie dał mi warna?

Uzasadnieniem braku reakcji ze strony administracji przez podany wyżej okres, myślę, że była nieznajomość kontekstu Twojej wypowiedzi w statusie. Nie każdy zna wszystkie trendy z mediów społecznościowych. Osobiście, gdybyś tego nie wyjaśnił, w dalszym ciągu nie wiedziałbym, o co się rozchodzi.

Z racji zgłoszenia postu, jeden z naszych moderatorów postanowił się wgłębić w ową sytuację bądź po prostu wiedział o co biega. Nie jestem w stanie określić, w jaki sposób wygląda Wasza relacja, jednak w momencie, gdy jedna ze stron czuje się sprowokowana, należy interweniować.

53 minuty temu, f0pa napisał(a):

Coś w tym stylu, miało to być śmieszne i zakładam, że było, bo nawet jeden użytkownik @  -S!alker-  dał reakcje "haha".

Czy dodając taki wpis, zastanowiłeś się, w jaki sposób to może zostać odebrane? Uważam, że osoba, do której skierowałeś status nie chce być kojarzona z "człowiekiem od kebabów", przez co zostałeś ukarany ostrzeżeniem.

• Like 11
  • Haha 1
  • I love it 2
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 2
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.