Jump to content

Recommended Posts

• Donor
Posted

Twój nick: ph1zy

Nick podejrzanego: Mat3k

STEAM ID podejrzanego: STEAM_1:0:469854366  

Rodzaj cheata: WH

Data/Mapa: 21.08.2023 / 19:00 do teraz

Serwer (mod): OM#7

Dowody (link do demka): http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20230821-1923-de_mirage.dem.zip

35:35 fajny 1-way ale lekka panika wjechała i sie troche sprzedał skanami przez smoke

37:45 no sporo losowych perfect timingów, smieszne zone'owanie

39:30 ja tam nic nie widze przez tego smoke'a, bo to w zasadzie 1 way ale kolega ma lepszy wzrok albo super predicty

42:40 dosłownie na ułamek sekundy było widać główkę, szybka i precyzyjna reakcja. 

43:00 no tu w ogóle dużo sie dzieje, sporo przypadkowych wcelowań w pozycje w momencie zblizania się enemy

46:15 mój ulubiony moment, myślał że edward stoi więc się wcelował a sie okazało ze to ladder  :dogeKEK:

oguem głupi movement, panika, tanie zone'owanie, szybkie reakcje. 

ciekawostka; nie wiem czy tam adminów nie ma, ale gra już tam dobre półtorej godziny i zero reakcji. 

Leek  

Decyzja 48h

• Like 1
Posted

http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20230821-1923-de_mirage.dem.zip

35:35 to + wcześniejsze skany przez drewno gdzie chwilą mam wrażenie jechał po modelu +b

37:45 ? -b

39:30 +/-/+b

42:40 +/- z dużym naciskiem na +b

43:00 od momentu wejścia do cona, celownik w większości modelowo +b

46:15 ciężko powiedzieć, mógł być przypadek. +/-

Dowody w zupełności wystraczające na bana.

Dziękujemy za zgłoszenie!

• I love it 1
Posted

Gracz zbanowany.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.