Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Twój nick:тнe plaтynov katujemy.eu

Nick admina banującego:FriskensseN

Data/Mapa:23:17:21 am_surf_64_KAT

SteamID:

STEAM_1:0:777014702

Serwer (mod):  arena 1vs1                         

Opis sytuacji: grałem sobie 1v1 i nagle dostałem bana bo dawałem po prostu przeciwnikom dobre strzały w głowe  

Edited by The Platynov
  • Haha 1
Posted

4:17 ups Tu jest sciana
4:24 Po modelu
4:41 Obok głowy ale siada hedzik +/- b
6:01 Wiedzial ze przechodzi do prawej +/- b
6:36 Wiedzial ze przechodzi do lewej nie zoomowal na prawo jak zazwyczaj
6:46 Sztywny crosshair
7:12 Po modelu
7:42 sztywniutko znowu

Chcę dodać iż dany gracz nie posiada crossplacementu  i macha myszka jakby nie ogarniał na jakim poziomie trzeba ją utrzymywać (głowy rundy pistole/riffle)
lecz gdy dochodzi już do strzelania nagle celownik staje się sztywny i cały czas znajduje się na poziomie głowy przechodząc sztywno na nią.
Przedwczoraj również go obserwowałem lecz byłem pod tak zwanym lekkim wpływem i nie chciałem popełnić błędu więc go zostawiłem nie banując go, gdzie również gracz nie posiadał crossplacementu i machał myszką jakby jej nie ogarniał ale jak dochodziło do strzelaniny celownik znowu robił się sztywny.
Według mnie jest to tak zwany aim assist typowy w r3cheats czy też overhacku lub hl2 cracked lub ahk smooth.
Mało dowodów jak już wspomniałem bo niestety za szybko go zbanowałem.
Resztę zostawiam wam.

Leek  

Decyzja do 48h

• Like 2
  • I love it 1
Posted

4:17 +/-
4:24 ułamek sekundy -b
4:41 +b
6:01 +/-
6:36 -b
6:46 -b
7:12 -b
7:42 -b

Niewystraczające dowody.

@  FriskensseN miej gracza na oku.

Posted

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.