Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Thanatos

Nick oskarżonego: Spr!t:D.

Przebieg sytuacji: Zostałem jako jedyny z tt, po trupach ct szedłem po pakę. Paka anarchia, ja dobrnąłem do respa tt. 16 sekund do końca, a więc każdy logicznie myślący w tej sytuacji gracz zachowałby broń. Dodatkowo, żeby admin się nie czepiał napisałem na u@ widoczne niżej "save", żeby nie musiał się domyślać co robię. W momencie zakończenia rundy admin dał mi slaya, a chwilę później, dostałem bana na 5 minut z powodem widocznym niżej. Co prawda po tym zabiciu mnie przez admina niezbyt uprzejmie skomentowałem swoje odczucia co do zaistniałej sytuacji, ale cóż, nerwy podziałały. Nie chodzi mi tu o UB, bo te 5 minut chyba wytrzymam, jednak chciałem zgłosić nieprawidłowe zachowanie admina. Wszystkie dowody niżej.

Dowody:

[GRACZ] Thanatos :  save
Thanatos died
[Only Dust2] The time:   04/19/2015 - 21:43:01
ADMIN: zgladzil Thanatos
[Only Dust2] Zostales zabity przez Thanatos, ktoremu zostalo 0 HP i 0 pancerza

[AMXBans] Powod: 'Wykonuj Cele Mapy !'
[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'

Thanatos :  zaraz kurwa skarga poleci

Opublikowano

I. 3 rundy pod rząd kampiłeś do końca czasu rundy na respie TT mając gdzieś cele mapy, (tylko 3 rundy widziałem)

II. Dostałeś slaya, za denerwujące kampienie już na koniec  4 rundy

III. Dostałeś bana na 5 min, więc nie dramatyzuj mogłeś dostać więcej

Opublikowano

ADMIN: zgladzil Thanatos

To zrobiłem ja - siedziałeś na respie nie chciało Ci się nawet ruszyć dupy do paki - to było moje ostrzeżenie.

Kolejne 3-4 rundy siedziałeś na respie z powodu "Jak będziecie raszować ja będę na respie siedział". Bardzo mi przykro z tego powodu iż uprzedził mnie z banem dając bana za cele, gdyż ja już miałem gotowego bana na 1h za siedzenie na respie + zero fatygi po pakę (nawet by jej bronić!)

masz rację, najwyraźniej przeoczył ten punkt ale rozmawiałem z nim na steam i wytłumaczyłem mu sytuację.

Jeśli kolega wrzuci screeny, które zostały mu wrzucone proszę o nałożenie godzinnego bana z powodem "resp" za bezcelowe a nawet CELOWE przesiadywanie na respie i czekanie na fragi, bo CT raszuje... Nie ma mowy o zabronionym raszowaniu więc nie płacz mi tutaj, że CT raszuje.

Opublikowano

Dodam, że gracze nie zdążą wejść i po 5 sekundach kick z powodem "Do gry". Dzisiaj byka kicknal bez powodu, ponieważ paka lezala na długiej a byku szedł od respa TT i jak każdy nie wybiegał na ślepo aby wziąć pake tylko chciał oczyścić teren a on mu kicka za cele mapy...

Admin sprit nawet pewnie nie czytał regulaminu i taryfikatora, ponieważ na dd2 nie daje się bana za cele co najwyżej kicka.

Pozdrawiam młodziaka.

- Kicka "Do Gry :)"  daję już po 2 rundzie, gdzie ludzie są AFK na respie

- Kick na byku no tu mogłem dać mu czas, ale od 0:38 był sam i po tą pake mógł się ruszyć, do paki biegł przy 0:06 :) Pamiętam tą sytuację (mogłem puścić płazem, ale jak na serwie czeka 25 osób na 1 delikwenta, który nie chciał paść to sorym ale nie)

- Tarytifikator sobie WYDRUKOWALEM, więc na bierząco patrze ile mogę max dać. Moje bany nie są większe niż 5 mim na zmianę nicku i 30 min za darcie się przez mikro

Opublikowano

Wypowiem sie i ja, jak radio pisał to prawda, miałem chyba 30 sec do końca mapy, wiadomo nei zdążę ale od paki byłem jakieś 20 metrów i na pewno pilnowali, co się okazało że było ich 3 więc nei wylatywałem tylko po kolei strałem się wybić, a po 15 sec dostałem kicka "cele mapy" no troszke przesada i wtedy mnie zdenerwował co zauważyłem że dawał kicki nawet jak ktoś szedł na shifcie do paki bo wiedział że na pewno jej pilnują.... Przesada, niech ogarnie te kicki.

Opublikowano

obydwaj popełniliśmy błąd ponieważ admin mógł dać bana szybciej niż po 3 rundach, a każdy gracz zostając sam ma prawo zachować broń idąc nawet przez respa więc tym razem skargę odrzucam i puszczam to w nie pamięć bez żadnych konsekwencji dla nikogo wiec nie było sprawy i na przyszłość obydwaj będziecie wiedzieć co robić.

Opublikowano

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Oddalone<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.