Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: len- JWM

Nick admina banującego: idk, miks albo jakub

Data/Mapa: 17.08.2023, godzina 21:40

SteamID: STEAM_0:0:790694632

Serwer (mod): Only Deagle                           

Opis sytuacji: gram sobie na koncie smurf, na luzie zeby pograc sobie jakis serwerek, od wczoraj ludzie pi******* mi ze mam jakies cheaty, troche beka bo jak widza osobe bez prime to juz im sie oczy świecą że cheater, no ale cóz, silverki. No więc wchodze kulturalnie na serwer i sie witam, i nagle dostaje wyzwiska od jakiegos typa o nicku olymp, splakał sie ze cheater. Gram sobie mapki, prawdopodobnie bylem specowany przez adminów. Podczas gry kilka razy odłączała mi sie myszka i klawiatura, niestety takie problemy gdy malo wejść USB do lapka. Gram jak gdyby nigdy nic, zabijam, gine, zabijam, gine i nagle dostaje perma, za uwaga!: multikonto. X k**** D, jakim kurwa cudem jak ja sie dowiedziałem od typa z JWM o istnieniu jakiegoś ONLY DEAGLE, grałem tam pierwszy raz w życiu i no cóż, ban za multi konto

macie jeszcze linka to ban listy: https://www.sbdeagle.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:790694632&advType=steamid&Submit

licze na dobre rozpisanie demka i dobre wyjaśnienie, bo troche beka z administratorów,
a co do tych noprimów, obejrzcie sobie, bo to co sie dzieje to jest kurwa śmieszne: 

kejmaN.   (edited)

Nie przeklinaj i nie prowokuj. Daruj sobie wstawianie takich filmików. Odwołanie nie służy do tego, ani do reklamowania innych sieci serwerów. 

Edited by kejmaN.
  • Haha 2
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.