Beast4 Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Twój nick: Beast Nick admina banującego: Acker123 Data/Mapa: 17-8-23 Mirage SteamID: STEAM_0:1:732419782 Serwer (mod): 5v5 Opis sytuacji: Zostałem zmutowany przez Ackera za powtórzenie 3 razy tego samego słowa, Wyglądało to tak, że dał mi info ja odpowiedziałem Taaaa… zapytał się mnie, czy lubię denerwować ludzi, odpowiedziałem znów Taaaa… i dostałem mute za prowokacje XD, po czym obraziłem go w jakichś sposób na czacie, nie będę ukrywał, że mnie to nie zdenerwowało, on odpowiedział na czacie głosowym powtórz, po czym przenisło mnie do innego Teamu, to napisałem znów jakąś wiadomość na czacie, odpisał powtórz XD i teraz pytanie jest takie, to ja jestem jakiś głupi, czy on, zaznaczam, że ja dostałem mute za prowokacje, a on zrobił dosłownie to samo, co ja, wyśmiał mnie po tym, jak mu to wypomniałem i dostałem bana. :D PS: Polecam sprawdzić demko!
Leek Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Po części się przyznałeś do prowokacji/braku kultury, ale wątpię że temat będzie kontynuowany, bo ban skończy się za 30 min. Następnym razem ugryź się w język, i nie prowokuj graczy/adminów. Jeśli uważasz że admin bezpodstawnie cię ukarał to możesz zawsze złożyć skargę w odpowiednim dziale. Wracaj do gry za 30 minut.
Leek Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Odwołanie odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts