Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Beast

Nick admina banującego: Acker123

Data/Mapa: 17-8-23 Mirage

SteamID: STEAM_0:1:732419782

Serwer (mod):  5v5                             

Opis sytuacji: Zostałem zmutowany przez Ackera za powtórzenie 3 razy tego samego słowa, Wyglądało to tak, że dał mi info ja odpowiedziałem Taaaa… zapytał się mnie, czy lubię denerwować ludzi, odpowiedziałem znów Taaaa… i dostałem mute za prowokacje XD, po czym obraziłem go w jakichś sposób na czacie, nie będę ukrywał, że mnie to nie zdenerwowało, on odpowiedział na czacie głosowym powtórz, po czym przenisło mnie do innego Teamu, to napisałem znów jakąś wiadomość na czacie, odpisał powtórz XD i teraz pytanie jest takie, to ja jestem jakiś głupi, czy on, zaznaczam, że ja dostałem mute za prowokacje, a on zrobił dosłownie to samo, co ja, wyśmiał mnie po tym, jak mu to wypomniałem i dostałem bana. :D

PS: Polecam sprawdzić demko!

Posted

Po części się przyznałeś do prowokacji/braku kultury, ale wątpię że temat będzie kontynuowany, bo ban skończy się za 30 min. Następnym razem ugryź się w język, i nie prowokuj graczy/adminów. Jeśli uważasz że admin bezpodstawnie cię ukarał to możesz zawsze złożyć skargę w odpowiednim dziale.  

Wracaj do gry za 30 minut. 

Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.