Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Skarga na: Admina
2. Nick osoby oskarżonej: @  Morgul
3. STEAM ID oskarżonego: @  Morgul

4. Data i godzina zdarzenia: 14.08.2023 około godziny 16:30
5. Opis sytuacji: Odzywam się na mikrofonie że przegraliśmy rundę 1na6 a @  Morgul odpowiada do mnie i ch^j  Ci do tego  z czego następnie wywiązała się z nim pewna dyskusja. Irytuje mnie takie prostackie zachowanie i odpowiadanie w tak atakujący sposób. Jeszcze mocniej mnie to drażni że w tak chamski sposób może rozmawiać admin czyli bądź co bądź osoba której taki ton rozmowy nie powinien mieć miejsca 
6. Dowody: http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20230814-1612-de_mirage.dem.zip  Czas: 24:30 koniec rundy pistoletowej przy wyniku 11-4 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Yo

Po pierwsze to często prowokujesz graczy na serwerze i za proszeniem wtrącasz sie w konwersacje gdy jesteś nie pytany, na Ciebie tez jest wiele skarg co robisz i w jaki sposób sie odzywasz na serwerze.

To że nie potrafisz przyjąć słów z dystansem do siebie, to juz nie jest moja wina, nikomu na serwerze to nie przeszkadza, tylko ty jestes wyjatkiem. 

Co do tej rundy przegranej 1/6, chcieliśmy go zanożować, a więc twoje słowa że przegraliśmy runde 1/6 jakby to jakis major byl nie mają dla mnie kompletnego sensu. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam, obejrzałem demko i skarga jest jak najbardziej słuszna . @  Morgul  jako admin powinieneś godnie reprezentować serwer a nie wdawać się w słowne przepychanki i dodatkowo prowokować :) Nie dopuszczam takiego zachowania na naszym serwerze a szczególnie wśród administracji.. Admin zostanie odpowiednio ukarany. 

Pozdrawiam

• Lubię to! 5
Opublikowano

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.