Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

The Strain - Wirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł: "The Strain"

Gatunek: Horror, Thriller, Sci-Fi

Opis: Serial "The Strain" to mrożący krew w żyłach horror, który łączy w sobie elementy thrillera i sci-fi. Akcja rozgrywa się w Nowym Jorku, gdzie tajemniczy samolot ląduje na lotnisku, a na jego pokładzie znajdują się martwi pasażerowie oraz tajemniczy ładunek.

Dr. Ephraim Goodweather, epidemiolog i jego zespół zostają wezwani, aby zbadać to zdarzenie. Okazuje się, że pasażerowie samolotu zostali zaatakowani przez nieznanego przeciwnika, który wprowadza w nich dziwny wirus. Wkrótce po infekcji, ofiary zmieniają się w bezwzględne, krwiożercze stwory.

Dr. Goodweather musi wspólnie z grupą naukowców, łowcą wampirów Abrahamem Setrakiandem oraz tajemniczą tancerką Vasilisą, stawić czoła epidemii i odkryć źródło tej potwornej zarazy. Okazuje się, że w grę wchodzi starożytna i potężna rasa wampirów, której celem jest podbicie ludzkiego świata.

"Wirus" to seria pełna niepokoju, akcji i skomplikowanych relacji między postaciami. Bohaterowie muszą się zmierzyć nie tylko z wampirzymi stworzeniami, ale także ze swoimi własnymi demonami i wyborem pomiędzy przeżyciem, a moralnością.

Serial "The Strain" eksploruje tematy ciemności ludzkiej natury, walki o przetrwanie i cienkiej granicy między nauką a nadprzyrodzonym. Czy dr. Goodweather i jego zespół zdołają powstrzymać rosnącą plagę wampirów? Czy ludzkość jest w stanie przeciwstawić się starożytnej potędze? Odpowiedzi na te pytania odkrywają się w ciemnych zakamarkach "The Strain".

Sam oglądałem serial na Disney+, ale w Internecie jest napisane, że również można go obejrzeć na Netflixie.

Słowa ode mnie, sam opis serialu jest napisany z AI, dlatego, że nie chciało mi się pisać tego, a uważam, że serial jest naprawdę meega, po 1/2 sezonie już zrozumiecie na pewno dlaczego taki dobry jest. Tym bardziej polecam ludziom, którzy lubią filmu takiego typu o wampirach i NIE TYLKO! Bo ten serial zaciekawi nie jedną osobę, która nie interesowała się takimi filmami/serialami. Miłego oglądania jeśli ktoś się jedna skusi. Quinlan najlepsza postać:peeposalute:.

• Donator
Opublikowano

Oglądałem i uważam że spoczko serial do obejrzenia.

Niestety odniosłem takie wrażenie, że lekko zajeżdża horrorem klasy B dla młodzieży.

PS. jak chcesz o ala Vampirach i to Fajny to polecam serial FROM, coś świeżego  w tym gatunku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.