Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Szysza

Odwołanie od bana - SZYSZA katujemy.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: SZYSZA katujemy.eu

Nick admina banującego: nary

Data/Mapa: 06-08-2023 20:15:12, De_Mirage

SteamID:  STEAM_1:1:441834667

Serwer (mod):  Mirage#8                                  

Opis sytuacji: Jak zwykle grając na serwie na którym gram od dłuższego czasu, nieraz będąc w topce, kręciłem koło 30 fragów (nic nowego) admin chyba pod presją chatu, którzy zaczęli wypisywać że mam cheaty postanowił mnie zbanować, mimo że nie był nawet na spectators. Niestety tak to jest jak się nie używa własnego mózgu tylko słucha się innych ludzi. Proszę o sprawdzenie demka z HLTV i uniewinnienie mnie. Serdecznie Pozdrawiam, SZYSZA.

• Lubię to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Szysza napisał(a):

admin chyba pod presją chatu, którzy zaczęli wypisywać że mam cheaty postanowił mnie zbanować, mimo że nie był nawet na spectators. Niestety tak to jest jak się nie używa własnego mózgu tylko słucha się innych ludzi.

Obserwowałem cię na spect razem z gringo od jakiegoś czasu. Reakcja ludzi nie ma nic wspólnego z tym że dostałeś bana.
2:20 - Strzelasz w osobę plantującą celownik nie jest na tej osobie i gdy on chowa się za boxem od drewna twój celownik i wystrzelona kula ląduje idealnie na głowie.
2:25 - Strzelałeś w plantującego balona. Kiedy go obiłeś on przeskoczył na boxy w tym czasie gdy przeskoczył twój celownik poleciał idealnie na niego.  W dodatku był to mega szybki flick. Normalnie nie robisz tak szybkich flicków tylko raz na jakiś czas robisz strasznie szybkiego flicka wygląda to robotycznie.
3:58 - Twój celownik nienaturalnie w dziwny sposób kontroluje fullauto.
4:12 - Po raz kolejny celownik kontroluje twoje fullauto. 
7:14 - W tym miejscu też dobrze to widać że celownik nienaturalnie teleportuje się kontrolując fullauto. Jest to dla mnie strasznie nienaturalne.
8:20 - Tu bardzo dobrze widać jak celownik teleportuje się na graczu przeciwnym.
13:10 - Podczas gdy gracze wyskakują z Pałaców twój celownik wręcz teleportuje się po ich ciele.
19:42 - Celownik teleportuje się na głowę.
20:48 - Teleportowanie się celownika na głowę.
25:20 - Perfidny aimbot teleportowanie się celownika na głowę.

Moim zdaniem to wystarczające dowody na to że gracz SZYSZA posiada wspomaganie celowania.
DEMO - http://887576.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1691344163-1691348037.zip

Namey  

Decyzja 48h

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.