Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: PRo100whEad
Nick oskarżonego:  paul (nick admina z sourcebans nie wiem jaki ma w grze)

SID oskarżonego: Brak

Data i czas zdarzenia: 06.08.2023 14:44 (czas blizej nie okreslony)
Przebieg sytuacji: Witam ponownie, nie wiem czy będzie to potraktowane jako skarga raczej nie bo nie chce się skarżyć na mute którego dostałem bo był słuszny bardziej chciałbym sie poskarżyć na hmm "nieudolność" admina? Na serwerze jest 3 gości którzy leca odpaleni admin siedzi na vanishu bliżej nie określony czas (o czym nie wiedziałem dlatego pozwoliłem sobie na wiązankę bo juz mi nerwy puściły nie można sobie spokojnie pograć bo wiecznie ktoś jest odpalony) po czym zamiast sprawdzać odpalonych kolegów daje mi muta ( słusznego) no i co oczywiście wiąże się z tym, że święta trójca czity wyłączą. Gracze grali sobie praktycznie cała mape (chyba nie wszyscy do końca) ale żaden z nich bana do teraz nie dostał. Panie adminie, mute był słuszny oboje to wiemy ale zachowanie troche nie taktyczne i wiele sie musisz Pan jeszcze nauczyć. Widze, że serwer posiada braki w Administracji ale selekcja powinna być trochę mocniejsza nie ubliżając nikomu. No i oczywiście jak wiadomo po raz kolejny kolesiostwo po chwili otrzymałem gaga za prowokacje (tutaj już nie wiem czy tak do końca słusznego) ale koleżka adaminho czy jak mu tam leci za sprowokowanie mnie gaga nie dostał, zrobił to ponownie pózniej za co tez gaga nie dostał po napisaniu na czacie aby admin go zgagował za prowokacje kolega nagle sie uspokoił podejrzewam, że Pan Admin napisał do kolegi na pw żeby tak nie robił no ale mniejsza ja gaga wyrwałem on nie. Poniżej jest demko gracz ";DDD" - zbyt wiele pisać nie musze ogladajcie go od pierwszej rundy, gracz "Gumbee" na początku gra tak jakby wszystko wiedział ale sie chowa na szczęscie 10:21 sie spalił więc dotrwajcie do tej minuty. Ostatni kolega to "cypek" skrypt na autbh i perfidne wh co widać na demku proponuje obejrzeć kilka rund tego gracza. Podsumowując admin na vanishu trzech odpałów na serwerze a ja dostaje gaga czym admin się ujawnia i wszyscy wszystko wyłączają. Pozdrawiam serdecznie kompetentną administracje a Pana admina który mnie zgagował zapraszam na szkolenie być może czegoś sie nauczy od starej gwardii ;)
Dowody: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1691324722-1691327801.zip

P.S. Do dwóch graczy mam zapisane Steam ID jeśli będzie potrzebne podam na priv nie będę tutaj wrzucał bo ciekawi mnie czy Pan admin sobie je zapisał aby sprawdzić na demku zgłoszenia odnośnie graczy które były na serwerze :)

A do trzeciego gracza jak wejdzie na serwer również zapisze steam ID.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

czesc, po pierwsze muty sluszne, po drugie doinformuj sie jak dziala zglaszanie graczy na serwerze  "►► Widzisz Cheatera?  Napisz na u@!" - tu juz drugi problem, nie umiesz tego zrobic tylko krzyczysz ze ten odjebany, a jak juz dostaniesz mute to napiszesz na u@ "XDDDDDD" po zmutowaniu ciebie wszedlem na specta i caly czas ogladalem te dwojke bo o gumbee nie slyszalem [;DDDD i cypka] podczas calej mapy odkad sie "ujawnilem" nic nie zabijali, wiec nie bylo dowodow, by ich zbanowac.

co do kolesiostwa, to zazwyczaj gre mam na alt tabie jak gine, wiec po wejsciu nie scrolluje chatu 24/7 tylko patrze co sie pojawia na nim jak sie wyswieta, akurat padlo na ciebie to dostales jeszcze gaga - przypomne ci jeszcze raz, ze chat glosowy/pisemny nie jest od gadania wypocin nt innych graczy, tylko do tego sluzy u@.

+ ja na slepo banow nie daje, wiec jesli bedzie trzeba to bede go ogladac dwie mapy, a ty mi bedizesz sie pocic na u@ czemu on jeszcze nie ma bana. Porsze bardzo zostan adminem i banuj na tzw. pałę - zeby pozniej gosc napisal odwolanie i bedzie go trzeba rozpisywac godzine + marnowac czas na ogladanie demka i przepraszac za to, ze go zbanowales

jak cos trzeba dopisac by wyjasnic, to pisz @ PRo100whEad

ema

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, paulpaulpaulpaul napisał(a):

czesc, po pierwsze muty sluszne, po drugie doinformuj sie jak dziala zglaszanie graczy na serwerze  "►► Widzisz Cheatera?  Napisz na u@!" - tu juz drugi problem, nie umiesz tego zrobic tylko krzyczysz ze ten odjebany, a jak juz dostaniesz mute to napiszesz na u@ "XDDDDDD" po zmutowaniu ciebie wszedlem na specta i caly czas ogladalem te dwojke bo o gumbee nie slyszalem [;DDDD i cypka] podczas calej mapy odkad sie "ujawnilem" nic nie zabijali, wiec nie bylo dowodow, by ich zbanowac.

Wszyscy z tych 3 osób były zgłaszane na u@ jak i komenda "!report!" więc umiem to zrobić i nie atakuj mnie bo ja do tej pory pisałem grzecznie a Ty w moją stronę dość agresywnie co Adminowi raczej nie wypada :) No właśnie po zmutowaniu mnie wszedłeś na specta nie sądzisz, że powinieneś to zrobić odwrotnie? Najpierw wejść na specta sprawdzić gości a pózniej ewentualnie dać muta tylko mnie bo przecież tylko ja ich wyzywałem, prawda? Czy po raz kolejny widziałeś jak tylko ja to robie a twoi koledzy juz nie? Przecież jest demko tam widać kto kogo wyzywał  więc skoro zacząłeś już ten temat to niech twój przełożony zajmie się też tym dlaczego nie zmutowałeś całej reszty tylko mnie ;)

co do kolesiostwa, to zazwyczaj gre mam na alt tabie jak gine, wiec po wejsciu nie scrolluje chatu 24/7 tylko patrze co sie pojawia na nim jak sie wyswieta, akurat padlo na ciebie to dostales jeszcze gaga - przypomne ci jeszcze raz, ze chat glosowy/pisemny nie jest od gadania wypocin nt innych graczy, tylko do tego sluzy u@.

Tutaj zaorałeś sam siebie i nic więcej nie mam do dodania myślę, że są tu poważni ludzie którzy sprowadzą Cię na ziemie bo póki co nie nadajesz sie niestety do niczego.. + chciałbym abyś wyjaśnił mi co znaczy słowo "nt" ponieważ ja nie mam 15/16 lat jak Ty jestem troche starszy i nauczono mnie języka Polskiego więc chciałbym abyś tak do mnie pisał.

+ ja na slepo banow nie daje, wiec jesli bedzie trzeba to bede go ogladac dwie mapy, a ty mi bedizesz sie pocic na u@ czemu on jeszcze nie ma bana. Porsze bardzo zostan adminem i banuj na tzw. pałę - zeby pozniej gosc napisal odwolanie i bedzie go trzeba rozpisywac godzine + marnowac czas na ogladanie demka i przepraszac za to, ze go zbanowales

Kogo wy przyjmujecie? :( to co może teraz Ja rozpisze to demko za Ciebie bo Ty nie potrafisz pomyśleć i najpierw kogos mutujesz a pózniej idziesz sprawdzać cziterów? Trzech odpalonych graczy na serwerze żaden z nich nie ma bana bo admin nie bedzie rozpisywał demka/nie potrafi myśleć.

To na tyle, więcej nie będę odpowiadał na twoje wiadomości bo nie będę tutaj spamował uważam, że sam w swojej odpowiedzi zaorałeś się do tego stopnia, że ktoś wyżej wyciągnie konsekwencje. Widze, że opiekunowie się zmienili a wraz z tym mam nadzieję, że skończyło sie kolesiostwo które tutaj panowało i ktoś odpowiednio zareaguje na to co zrobil ten młody chłopak. Pozdro!

@EDIT: Skrót "nt" został mi wyjaśniony więc nie musisz się "pocic" aby mi go wyjaśniać :)

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Opublikowano

nadal nie wiem o co ci chodzi, mam gre na full screenie, jesli bede na alt tabie to nie widze gry, tylko pulpit - po wejsciu do gry slysze ze kogos wyzywasz to z automatu leci mute

Godzinę temu, PRo100whEad napisał(a):

Wszyscy z tych 3 osób były zgłaszane na u@ jak i komenda "!report!" więc umiem to zrobić

nie widzialem tego, dlatego proponuje zamist pisac na u@ "XDDD" dwa, badz nawet trzy razy zglosic osobe.

nie atakuj mnie bo ja do tej pory pisałem grzecznie a Ty w moją stronę dość agresywnie co Adminowi raczej nie wypada :)

? - mam pisac ci z emotkami zebys nie czul sie obrazony?:blushHug:

No właśnie po zmutowaniu mnie wszedłeś na specta nie sądzisz, że powinieneś to zrobić odwrotnie? Najpierw wejść na specta sprawdzić gości a pózniej ewentualnie dać muta tylko mnie bo przecież tylko ja ich wyzywałem, prawda?

mogles zachowac kulture i zglosic drugi raz osobe, pisalem wyzej

Przecież jest demko tam widać kto kogo wyzywał  więc skoro zacząłeś już ten temat to niech twój przełożony zajmie się też tym dlaczego nie zmutowałeś całej reszty tylko mnie ;)

magiczne dwa klawisze "alt + tab" 

Tutaj zaorałeś sam siebie i nic więcej nie mam do dodania myślę, że są tu poważni ludzie którzy sprowadzą Cię na ziemie bo póki co nie nadajesz sie niestety do niczego..

mhm, nie wiem co tu odpisac, bo nie wiem jak sie zaoralem, ze nie sledze 24/7 chatu z gry? ewidentnie do takich sytuacji jesli nie wylapie sluzy u@ [jak cos to nie tylko cheaterow tam sie zglasza]

to co może teraz Ja rozpisze to demko za Ciebie bo Ty nie potrafisz pomyśleć i najpierw kogos mutujesz a pózniej idziesz sprawdzać cziterów? Trzech odpalonych graczy na serwerze żaden z nich nie ma bana bo admin nie bedzie rozpisywał demka/nie potrafi myśleć.

bardzo prosze, mozesz rozpisac - masz od tego odpowiedni dzial na forum 

jesli nie umiesz wytrzymac chwili bez wyzywania to tak, najpierw mutuje 

nie ma bana, bo do konca sprawdzania nikt nic nie pokazal, jakiegos dziwnego ruchu, aczkolwiek cypek jedynie zachowywal sie nienaturalnie, co moglo swiadczyc ze cheatowal, ale dziwne zachowanie /= cheatowanie

1 godzinę temu, PRo100whEad napisał(a):

+ chciałbym abyś wyjaśnił mi co znaczy słowo "nt" ponieważ ja nie mam 15/16 lat jak Ty jestem troche starszy i nauczono mnie języka Polskiego więc chciałbym abyś tak do mnie pisał.

nt - na temat [co ma wiek do skrotow?] zaraz mi stuknie 20 lat, to ty pokazujesz tu brak znajomosci skrotow i spedzasz wiecej czasu na dodawaniu "ą, ę, ł" itp do slow.

To na tyle, więcej nie będę odpowiadał na twoje wiadomości bo nie będę tutaj spamował uważam, że sam w swojej odpowiedzi zaorałeś się do tego stopnia, że ktoś wyżej wyciągnie konsekwencje. Widze, że opiekunowie się zmienili a wraz z tym mam nadzieję, że skończyło sie kolesiostwo które tutaj panowało i ktoś odpowiednio zareaguje na to co zrobil ten młody chłopak. Pozdro!

dziekuje za opinie, rowniez pozdrawiam - i nie traktuj tej odpowiedzi jako atak, bo nie stosuje emotek co zdanie, badz w "mocny" sposob odpisuje na twe wypociny.

@EDIT: Skrót "nt" został mi wyjaśniony więc nie musisz się "pocic" aby mi go wyjaśniać :)

poczulem potrzebe, poniewaz jestes starszy, a nie znasz takich rzeczy

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Więcej płaczu niż przekazywania solidnej treści w tej skardze. Z góry przeproszę za tak długie oczekiwanie co do werdyktu i rozwiązania skargi - byłem po prostu na urlopie.

Jeśli uważasz, że któryś gracz mimo wszystko czituje, a admin oceni że według niego jest czysty - masz prawo zgłosić taką osobę w dziale. Nie musisz rzucać wiązanek, czy kogoś obrażać lub wypominać brak kompetencji w sprawie oceny (finalnie to UBT ma tak czy siak większe doświadczenie i wpływ: ktoś będzie odbanowany lub dalej zbanowany) - po co się w takie coś bawić?

Jedynie zgłoszenie jakie widziałem na u@ to odnośnie cheatów. Nigdzie nie pojawiło się zgłoszenie odnośnie zmutowania/zgagowania któregoś z graczy z powodu łamania regulaminu. Skoro sprawa notorycznie się powtarzała dlaczego takie zgłoszenie nie zostało umieszczone? Sam często alt'abuje w momencie, gdy zginę - normalna sprawa (i tak, dźwięku z gry niestety nie słychać).

Trochę bardziej dojrzałego podejścia, jak człowiek do człowieka zamiast sobie dogryzać i robić w jakikolwiek sposób pod górkę - to tylko gra. Tworzycie wspólną społeczność i gracie na jednym serwerze - wystarczy trochę samokontroli, chęć zgłoszeń lub pomocy. :pepeOK:

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Haha 1
Opublikowano

Skarga niesłuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.