Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Jak zapewne widzieliście dzisiaj zmienił się właściciel serwera. Na samym wstępie wspomniemy, że nie mam zamiaru dużo zmieniać - raczej kwestie kosmetyczne jak i organizacyjne.

Jak będzie wyglądało wyrabianie normy?

Gracie tyle ile możecie, bez sztywnego narzucania ilości minut. Odchodzimy od wyrabiania normy minutowej - totalnie nie ma sensu granie na siłę, bez jakiejkolwiek przyjemności. Oczywiście to nie tak, że macie mieć praktycznie po 0 minut na serwerze, to nie o to chodzi. Parę godzin w ciągu tygodnia wystarczy, tylko tyle. 

Darmowa usługa VIP w przywilejach admina?

Wcześniej, aby otrzymać jakąkolwiek usługę musieliście wbijać minuty / głosować na serwery. Odchodzimy tego! Jak na większości naszych serwerów - admin ma usługę za darmo przez okres sprawowania funkcji.

Zmiany w regulaminie serwera oraz taryfikatorze?

Od dnia dzisiejszego obowiązuje nowy taryfikator oraz regulamin serwera. Wszystkie nasze serwery Only Mirage mają wspólny temat, więc postanowiliśmy również zastosować go tutaj.

Konwersacja Steam?

Specjalnie dla Was stworzyliśmy nową grupę: https://s.team/chat/MYGXFUSD

Pytania? Propozycje? Możecie wszystkie tematy poruszyć tutaj - będzie nam łatwiej się z Wami zapoznać.

@ Admin CS:GO [MIRAGE #4] @ Opiekun CS:GO [MIRAGE #4]

MLK.  

Wszystkie uprawnienia zostały już przeniesione - powinniście już je posiadać na serwerze.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 3
  • Admin CS2 ARENA
Opublikowano

Również jestem zwolennikiem stwierdzenia " Za sprawowaną funkcje należy się ViP na stałe" 😁

Dobrze widzieć taką zmianę!

MLK.  

W wolnej chwili zgłoś się do mnie na steam lub discord. Przekażę dane dostępowe do bansa oraz jakieś mniejsze, szczegółowe informacje.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Fajnie, że mamy vipki za pełnienie funkcji. Dobre też jest to, że nie trzeba specjalnie brać urlopu, żeby nie wylecieć z administracji.
//
@  1mor Ja nie wiedziałem, że jesteś taki to drugiego człowieka tej samej płci nastawiony. Jak bym wiedział już dawno bym cię zaprosił do naszego grona "koleguf"

MLK.   (edytowane)

Urlopy będą wskazane mimo wszystko - żebyśmy wiedzieli o większym braku aktywności. Jednak wystarczy wybrać go w ustawieniach - więcej informacji nie jest potrzebne.

Edytowane przez MLK.
  • Lubię to! 3
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Bardzo podoba mi się pomysł z vipem na stałe i liczę na ciekawe zmiany na serwerze  lovki kiski <3

:peepolove:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Witam, bardzo się cieszę z vipa na stałe i również jak mój misiek nahh czekam na kolejne ciekawe zmiany. 🥰😎

• Haha 4
Opublikowano

Bardzo mi się podobają wasze wszystkie zmiany! Lepiej się spędza czas na serwerze jak ownerzy próbują urozmaicić grę adminom lub graczom. :D

• Lubię to! 3
Opublikowano

Witōm nowego szefa!
Chciałem, zaproponować zrobienie grupy Discord, zamiast grupy steam. Mówię o prywatnym discordzie Only mirage 4. Administracja miałaby łatwiejszy kontakt z graczami i innymi członkami adminstracji, można podpiąć sourcemoda pod kanał z reportami. Ogólnie, imo wygodniejsze by to było niż grupa steam.
Pozdrawiam cieplutko.

• Lubię to! 1
Opublikowano
12 minut temu, Tech N9ne napisał(a):

Witōm nowego szefa!
Chciałem, zaproponować zrobienie grupy Discord, zamiast grupy steam. Mówię o prywatnym discordzie Only mirage 4. Administracja miałaby łatwiejszy kontakt z graczami i innymi członkami adminstracji, można podpiąć sourcemoda pod kanał z reportami. Ogólnie, imo wygodniejsze by to było niż grupa steam.
Pozdrawiam cieplutko.

Posiadamy dedykowany serwer discord, który służy do masowego kontaktu ze wszystkimi adminami z naszych pozostałych serwerów: https://discord.gg/9cNNFwtw6s

Grupa Steam nadal pozostanie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.