Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Katowicz
Opublikowano

Twój nick: VanillaSkyAvB.

Nick podejrzanego: little anime hater

STEAM ID podejrzanego: STEAM_1:0:786115308

Rodzaj cheata: Wallhack.

Data/Mapa: 03.08.2023 Mirage

Serwer (mod):Mirage #2

Dowody (link do demka): http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1691050654-1691053131.zip

Weszłam sobie pograć i dużo graczy skarżyło się na niego więc postanowiłam sprawdzić na demku.

4:31 - namierza typa plus oddaje strzał przez boxa (nie wiedząc o nim)
7-47 - Do tego momentu albo afk na respie albo sie bawi na B. Reakcja na model. Dalej aż do 8:03 podąża za nim na cichaczu i próbuje go z kosy zabić jak wychyla (po cichu). 
9:10 - strzał praktycznie razem z ledwo wychodzącym modelem
9:13-14 - Prefire na wychylającego enemy.
12:22- 12:27 - Reakcja na enemy, którego nie  słyszy na początku, potem go słysząc idealnie za nim podąża.
14:13 - 14:27 - wchodzi do connectora i rekacja na model po prawej (zmienia z noża na broń i przybliża celownik do krawędzi ściany), jak widzi że po prawej ginie podąża idealnie za modelem po lewej co był.
17:18-23 - Jedno wielkie XD. Nawet wcześniej jak na pewniaka tam wchodzi i celuje.
19:33 - patrząc na całokształ wiedział widać.. ogółem +/-
21:13 - ups ściana, po chwili idealny strzał jak ledwo co model widać. Chwilę później kręci się jak smród i tak czeka wychyli nie wychyli, chwile później w kuchni jak jest namierza tego enemy przez ściankę.
23:55-24:13 - kilka razy najeżdża za model za ścianą.
24:18 - idealnie po modelu.
25:00 - akcja w smoke, próbuje się kryć jednak widać jak sobie po modelach 'skanuje'. 
25:14 - XD fajny ten smoke taki przeźroczysty
26:07 oraz 26:12 - dwa kille, potem do końca rundy (26:30)
26:45 aż do jego śmierci - nawet zabawna akcja, śledzi typa za ścianą 
30:09 - 30:28 - po tej akcji myślę, że wystarczy.

Bigaj  

48h

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Gracz zbanowany.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.