Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:u have it all

Nick admina banującego:1mor

Data/Mapa: 22:03 | 01/08/2023 | mirage

SteamID: 76561199532951419

Serwer (mod): only mirage #4                               

Opis sytuacji: stworzylem nowe konto na steamie co tez postaniwilem zagrac w csgo moje glowne konto dostalo 200+ dni temu bana wiec od tamtego czasu nie gralem az do dzis wiecej nie pisze dalej o tym bo nie opisuje bajeczki tylko chce sie odwolac od bana z powodu wh nadanego przez 1mor, mimo tego ze dlugo nie gralem gracze serverow spolecznosciowych sa bardzo czytelni z ich ruchami itp a takze i moja main mapa przed moim upadkiem kariery csgo byl mirage, nie widzialem zadnej akcji ktora mogla byc przezemnie podejzana dla uzytkownika 1mor lub niczego takiego jedyne co moglo mu sie nie spodobac poniewaz odrazu po tej akcji wyrwalem bana bylo gdy peekowalem mida po tym jak moj teammate umarl sprawdzilem prawa strone i lewa strone okna i po lewej okazal sie byc przeciwnik ktory umarl strzalem w glowe z deagle z mida, tylko to co przychodzi mi do glowy i co pamietam moze tez byc to ze strasznie pewnie i szybko sprawdzam miejsca ale to dlatego ze nie spedzilem wielu godzin na graniu aimlab,kovaak na darmo, co sprawia ze jestem pewny kazdego pojedynku wiec nie boje sie sprawdzac szybko i pewnie miejsc gdzie moze byc przeciwnik, chcialbym rozpatrzenie wszystkiego co moglo sie stac i chce wyjasnienie od 1mor gdzie mu sie moj gameplay nie podobal, z gory dziekuje, a na dodatek na strone sb bans jest brak demka co jest nieprofesjonalne z strony 1mor.

• Zasłużony
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.