Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:~~~~~~

Nick admina banującego:Kaspa jakoś tak XDD

Data/Mapa:22:06 coś takiego de dust 2#1 chyba 

SteamID:'STEAM_1:0:1608906487'

Serwer (mod): de dust2#1                              

Opis sytuacji:Gram czysto latam sobie strzelam hs amelce gdzie to nie jest trudne bo stoi w miejscu XDDD i dostaje banika za czitowanie. Stary ile razy grałem tam na innym nicku i nic a wszedłem na nowym i od razu dałeś mi za czitowanie. Ostatnio grałem wargodzika zrobiłem i był niebieski więc. Ogólnie śmieszna sytuacja jeszcze specjalnie tą kamerką ruszałem żeby wyglądało jak bym miał triggerbota XDDDD ale dobra wiem że to są czyste sytuacje nie ma co mówić o czitowaniu. 

Pozdrooo

Wycinek z konsoli:

Powod bana: Czitowanie

Dlugosc bana: 'permanentnie'

Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:160890

• KAT 1
  • Haha 1
Opublikowano

A więc zajrzałem głębiej w bansa i poszperałem też trochę w archiwum chatboxa. Niżej widać, że przyznajesz się do posiadania drugiego SIDa.

image.png

Zauważyłem dwa takie same powody banów, jeden pod drugim. 

image.png

Ban z nicku "one tak 997 ~~)" został wykonany:

image.png

Powód Bana: nie zabijanie sie.
Wykonano:

24. Jul 2023 - 00:57:09

"111" 

image.png

Powód Bana: nie zabijanie sie.
Wykonano: 24. Jul 2023 - 00:57:30

IP od tego samego dostawcy, dwa takie same powody banów, po pierwszym szybka zmiana SIDa i restart neta.

Granie na aktywnym banie = perm. Dodatkowych dowodów nie będę wstawiał, bo tu chodzi o podobne IP i tego samego dostawcę, a tego jest więcej. Tyle wystarczy. 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.