Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Jakub
Mutacja głosu (tak/nie):tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Narazie brak
Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199397954956/
Link do Twojego GameTracker:https://www.gametracker.com/player_info/player_list.php?nameb64=Lzop&game=csgo
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Gram na serwerze od dawna i przez ten okres czasu zauważyłem że dużo osób łamie regulamin. Chciałbym pomóc w zapobieganiu dalszemu łamania regulaminu oraz chciałbym zostać częścią tego serwera.
Znajomość komend administratora:8/10
Status PRIME:tak
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie):tak

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+wiek
+gt

-doswiadczenie
aktywny, pomaga czasem lapac cheaterow, imo nadaje sie, juz dawno chcial zlozyc ale godzin w grze za malo bylo, dobry jest tez 
jedyne zastrzezenie moje to to ze zdarzy mu sie powyzywac a tak to 100% na tak bym byl ale nadal na tak

Opublikowano

+wiek 
+doświadczenie
+aktywność
+rozpoznawalność 
jedyny mały minus to że jest czasami lekko toxic ale mysle ze da się to opanować

Jestem na Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

- wiek, co często widać, słabo panujesz nad emocjami

- toxic

+ aktywność

- doświadczenie, co nie jest dużym minusem bo amx'a idzie szybko przyswoić, aczkolwiek jak dla mnie za dużo aspektów na Twój minus

Na Nie

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.