Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: strzelec pl

SteamID: STEAM_0:0:566679057

Nazwa użytownika Discord: ekhy
Staż na serwerze: w sumie to nie wiem dokładnie,więc się nie wypowiem
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/strzelecpl/ (nowy gt nie pamiętam starego)
Doświadczenie w byciu adminem?: dość spore min. na 5 serwerach admin do tego raz opiekunem serwera byłem 

Znajomość SourceMod [1-5]: 3/4 (wracam do grania serwerów po dłuższej przerwie więc niektórych komend mogę nie pamiętać)

Konto Prime?: proste
Sprawny mikrofon: tak
Mutacja głosu: chyba jo
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: zależy od dnia ale tak min 2h dziennie gram
Dlaczego właśnie Ty?: mam spore doświadczenie na danej roli oraz potrafię rozróżnić gracza czystego a nie. nie jestem gburem który wyzywa ludzi bo np czegoś nie wiedzą np nowy gracz nie wiem o czymś takim jak cele mapy więc zamiast  go np. wyzywać tłumaczę mu jak to wygląda itd. znam dość dobrze sm dzieki czemu bede w stanie szybko i sprawnie banować/mutować/gagować itd. ludzi najwyżej jak czegoś zapomnę to szybki sm_admin i damy radę.

CRUSH   (edytowane)

Podaj linki do nicków których używałeś na serwerze a nie link do konta gt

Edytowane przez CRUSH
  • Haha 1
Opublikowano

Pfff

Jesteś świeżym graczem który dopiero wbił na serwer.

• Praktycznie zerowa aktywność

• Nikt cię nie kojarzy / zna

• 480 godz. w grze więc mało grałeś mając 5 razy adm i raz opiekuna 

Odrzucam bo nie ma się nad czym zastanawiać

• KAT 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.