Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick oskarżyciela: @  Jabba.

Nick oskarżonego: Ciabulata

STEAM ID oskarżonego: STEAM_1:1:634817733

Opis sytuacji: Wyzwiska po matce + na demku pod koniec mapy życzył cytuję ,, Żeby ci matka zdechła"

Dowody(link do demka/klip/czas sytuacji):

Zrzutekranu(103).thumb.png.b6e5b69010126bdfb4efc79f146fa275.png

https://852.gotv.pro/srv69337/auto0-20230731-112153-372220430-fy_poolparty_KAT-.dem.zip

@ WZL super sprowadzać sobie adminów z om4 gdzie do prawie połowy napisałem i tylko @  Miks wszedł i dalej nie zrobione są mapy max na 10 os gdzie musiałem CZEKAĆ 5 min na spect żeby zagrać :D

Super że do wszystkich obowiązków które tutaj pełnisz przykładasz się wzorowo oprócz własnego serwera, najgorsze że sam to widzisz i nic nie zmieniło się. Lubię cię kumpel ale jako normalny gracz bez uprawnień nie chce mi się osobiście grać na tym serwerze gdzie połowa to cheaterzy lub dzieciaki jeżdżące po rodzicach albo zbugowane mapy na których nie możesz grać lub wejść do gry.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Wleciał ban na tydzień, dziękujemy za zgłoszenie

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.