Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: NefekzZ
Nick oskarżonego: @  true
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:1:622575195
Data i czas zdarzenia: 29.07 / 30.07
Przebieg sytuacji:

-> Grałem sobie na spokojnie od początku gry true był afk 5/6 rund gdzie ja cały czas grałem.
W końcu po tych rundach wrócił zacząłem zmieniać skina do m4 będąc cały czas w  ruchu bo generalnie wiem jakiego skina chciałem i szukałem go na szybko.
True postanowił się obudzić i bez ostrzeżenia od razu mnie wywalił co nie powinno mieć miejsca iż wybierając tego skina byłem aktywny i sprawdzałem miejscówki a sam był afk.
Dowód#1

-> Koleś udaje mądrego ze znajomością zasad a nie potrafi rozróżnić afka od kampera. 
Dowód#2

-> Poza tym true jest tak słabym adminem że nie potrafi zbanować ani sam jak to mówił nie potrafi rozróżnić czy ktoś cheatuje czy nie.
Czy taka osoba powinna mieć admina?
Dowód#3

-> True jest hipokrytą jako sprawujący role admina. Upomina ludzi apropo nie nadużywania mikrofonu itp. a sam jako administrator wydziera się na cały głos przez mikrofon i to nie raz a pare razy tak samo też śpiewa
a wydaje mi się że on jeszcze z mutacją tak średnio i jego głos jest bardzo denerwujący a wręcz czasami piskliwy czego słuchać się nie da. W niektórych sytuacjach również faworyzuje swoich "kolegów" 
Dowód#4

-> Poza tym czy true jako admin powinien życzyć śmierci? czy to przystaje na admina sieci serwów katujemy?
Dowód#5

-> Większość jego godzin na serwerze jest na afku czy to na spec czy w grze. 
Przykład w dowodzie #1 

-> Koleś nie ma pojęcia o grze, nie ma w ogóle kompetencji na admina, rozumiem mało chętnych ale żeby brać kogoś takiego?

-> Wnioskuje o zdegradowanie Pana True z grona administratorów OnlyMirage#4 
Myślę że moją opinie poprze większość osób z serwera iż true jest mało lubiany poprzez swoje zachowania i decyzje, a rzeczy które wypisałem wyżej zdarzają się wręcz notorycznie, mimo uwag innych.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej skargi.

Dowody: 

-> Dowód#1

http://887879.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1690671600-1690673781.zip 

od 0:00 afk do min 6:20 po czym sie rusza i bez żadnego słowa daje mi kicka

-> Dowód#2

http://887879.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1690675810-1690677678.zip

od 9:30 do końca mapy true pokazuje swoją nie wiedzę apropo gry i no nie powiem ośmiesza siebie i jak gdyby nie patrzeć administratorów. Sprawdźcie logi to się dowiecie o czym mówie.

-> Dowód#3

Spoiler

image.png.aa230034ff6bb1ab1efa4785ab522ed8.png

-> Dowód#4

http://887879.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1690664338-1690667071.zip

min 2:30, 2:50, 3:00, 4:20 (sytuacja wywalenia oliwiera tak samo jak mnie bez ostrzeżenia)

5:35 a to tylko ułamek sytuacji w których true sie wydziera na cały głos, w tym meczu jak i nie tylko. Tak zachowuje się bydło a nie administrator.

-> Dowód#5

Spoiler

image.png.cd834b16c7fb5183ec31ed8cc61596f7.png

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

1. Za każdym razem jak sę skiny zmieniasz mam cię ostrzegać? no chyba nie, raz wystarczy dobrze wiesz o tym że tak nie można a wciąż to robisz.

2. Nie zgodzę się ponieważ jestem w stanie rozróżnić afka od kampera ale w nie których momentach po prostu naśladowalem twoje słowa

3. Ostatnio zbanowałem gracza za cheaty oraz rozpisałem ładnie demko a to co mówiłem że "nie potrafię rozróżnić czy ktoś cheatuje czy nie" było sarkazmem poza tym ss jest stary.

4. Prosił bym o nie stosowanie synonimu "hipokryta" bez znajomości definicji.  W tamtym czasie się lekko wydarłem z przestraszenia co ci na to poradzę nic, to ze mam dobry humor i czasem śpiewam tak o po czym przeprosiłem od serca. Nie zgodzę się z tym ze nie mam mutacji ponieważ by mnie do administracji nie dopuścili. Skoro faworyzuje kolegów to poproszę o jaki kolwiek dowód a nie puste oskarżenie.

5. Zamiast pokazywać urywek ss który pokazuje mnie w złej sytuacji pokaż całość i później zbieraj na mnie dowody ze stalkerem.

6. Na spectcie to jestem aby wykonywać swoja prace i pilnować porządku a nie żeby afczyć.

7. Mam duże pojęcie o grze ponieważ gram w nią dobre parę lat poza tym jestem dłużej w administracji niż inni administratowie nie licząc Toke.

8. Wiele ludzi mnie lubi na serwerze a to że istnieja tacy jak ty bo dostali jakąś kare zgodnie z regulaminem powinni to zaakceptować.

Pozdrawiam.

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Z racji iż są też moje ss'y wypowiem się. Administrator "TRUE" od dłuższego czasu zachowywał się w sposób nieodpowiedni na takiej randze jak administrator serwera. Nie ukrywajmy tego, nie lubimy się i zawsze ci to wspominam xD, ale mimo tego dalej rzucasz jakieś niesmaczne żarty w moją stronę. Za czasów kiedy miałem jeszcze admina, strasznie irytowało mnie to, że jesteś ciągle afk i nie przestrzegasz regulaminu np.: 
-Krzyczałeś do mikrofonu. (Tak jak napisał nefekz).
-Wprowadzałeś kolesiostwo i to było widać, że twoi koledzy dostawali muta za obrazę na 30 minut, a ktoś inny na 60m i w górę.
-Nie umiesz sprawdzać ludzi (xD). 70% graczy, których zbanowałeś to był ban za decyzją wspólną z innym adminem, albo kiedy dostawałeś masę reportów od graczy.
-Nie reagujesz często na moje reporty, a twoim wytłumaczeniem jest "nie widziałem", jak można nie słyszeć dźwięku, który potrafi wyje*ać uszy.

49 minut temu, true napisał(a):

1 później zbieraj na mnie dowody ze stalkerem.

Tak zbieram brudy  zwłaszcza po tym jak nefekz napisał do mnie image.png.237867f064b125c290af43f9d68dbde2.png
Też cię bardzo nie pozdrawiam <3
//
Źle może napisałem, czasami zdarzy ci się nie widziec reporta jak grasz 

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Widze same oskarżenia ale żadnych dowodów nie zgadzam się z tym co piszesz a co do tego że niby nie reaguje na twoje zgłoszenia to akurat reaguje na sm_psay.

• Haha 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Skarga jest oczywiście słuszna, admin nie zostanie zdegradowany a dostanie karę w postaci 2 ostrzeżeń. Teraz wypunktuję dlaczego taka decyzja a nie inna

1--> Tak jak napisałeś, po swoim afk'u admin dał CI kicka co jest było według mnie zbyt szybką decyzją z jego strony, lecz sam nie raz byłem świadkiem kiedy ty lub inni gracze zmienialiście bronie w trakcie gry co nie powinno mieć miejsca, ponieważ powinna być płynność gry. Podsumowując podpunkt trafny tak w 50%

2--> To jak gracz gra nie powinno być wyznacznikiem jakim jest adminem, @  true  po prostu może nie czuje potrzeby pokazywać nie wiadomo jakich skilli lub niesamowitego movement'u. Podpunkt uznaję za nie trafny.

3--> Podpunkt uznaję za nie trafny, gdyż co dają suche słowa jak sam na własne oczy widzę ile banów oraz wyciszeń/gagów on daje, admin najwidoczniej zna się na robocie, skoro nie ma żadnych skarg w jego stronę za nie poprawne długości banów i wyciszeń. Podpunkt uznaję za nie trafny.

4-> Ten podpunkt muszę uznać w 100%, ponieważ tak jak opisałeś w minutach admin niepotrzebnie używa mikrofonu oraz nie powiedziałbym, że się wydziera lecz trochę podnosi głos. Podpunkt uznaję za trafny.

5--> Jak to wszyscy wiemy nie jest fajne jak komuś się życzy śmierci, admin poniesie za to konsekwencje. Podpunkt trafny.

Jak widać w tym co opisałem, cała skarga jest trafna w 50%. Myślę, że werdykt który podałem u góry jest odpowiedni do poczynionych przez @  true czynów. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.