Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowny Administratorze Horazonie.

Chciałbym serdecznie wyrazić swoje najgłębsze słowa uznania i wdzięczności za Pańską wyjątkową pracę i zaangażowanie w pełnienie funkcji administratora. Wasza dedykacja i umiejętności w tym obszarze naprawdę robią różnicę, a ja nie mogę pozostać obojętny wobec tego, co osiągnęliście.

Wasza profesjonalna postawa i umiejętność podejmowania trafnych decyzji w krótkim czasie są godne podziwu. Nieustannie podejście do rozwiązywania problemów, zarządzania zasobami oraz dbanie o sprawną komunikację z użytkownikami są kluczowe dla sukcesu wspólnoty, a Pan doskonale wypełnia te zadania.

Pragnę również podkreślić, że Wasza znajomość systemów i technologii nie zna granic. Zawsze służycie pomocą i dzielicie się swoją wiedzą z innymi, co pozwala na szybkie rozwiązanie wszelkich technicznych problemów i usprawnia działanie całego systemu.

Ten administrator dodał mi rangi  i pozwolił utworzyć prywatny kanał ts3 za co serdecznie mu dziękuję.

• KAT 1
  • Haha 2
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • Wow 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.