Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Mateusz
Mutacja głosu (tak/nie):Jeszcze nie.
Jakie jest Twoje doświadczenie?:To będzie mój pierwszy raz, ale bardzo szybko przyswajam nowe informacje i także szybko się uczę.
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199475039416/
Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/ZGP%20Natalka%E2%99%A1%E2%98%AD%E2%99%A1/51.83.215.38:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Ponieważ chciałbym dużo pomagać żeby było mniej cheater'ów oraz, aby był porządek na serwerze.
Znajomość komend administratora: Jak już mówiłem jestem młody oraz szybko przyswajam nowe informacje, a więc bardzo szybko się uczę. 
Zapewne te komendy są banalne, zatem nie jest to trudne by je opanować.
Status PRIME: Niestety nie posiadam statusu Prime.
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie):Tak
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej za. Kasti to dobry inteligentny ziomek, który na pewno poradzi sobie jako admin. Obecnie na serwerze jest mało administratorów zatem też potrzeba nowej krwi. Kasti jest idealnym kandydatem na to stanowisko w moim mniemaniu. 
Pozdrawiam serdecznie

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na nie.

Wiek -- (16 lat minimum nawet jeżeli miałbyś 15 to ok, ale 12 to za mało)

Doświadczenie -

Brak prime-

GT -- (zacząłeś grac od 26 lipca i po 3 dniach idziesz na admina?)

Na serwerze jest aktualnie 6 administratorów (według mnie idealna liczba jak na taki serwer) Oczywiście nowi zawsze by się przydali, jednak nie spełniasz prawie żadnych wymagań na admina.

• KAT 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wymagania - Ukończone 16 lat.

37 minut temu, ZGP Natalka napisał(a):

Nie spełniasz wymagań. 

• KAT 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• KAT 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Opublikowano

Temat w archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.