Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ScreaM.

Nick admina banującego:Tech N9ne

Data/Mapa:20.07.2023 Mirage

SteamID:STEAM_1:1:520581558

Serwer (mod): Only Mirage #4                      

Opis sytuacji: Wbiłem na serwer długo na nim nie grałem może z tydzień, Dziś wbiłem pograć sobie na ffa pobawić się dla tego też taki nick , moja aktualna ranga to Global elite , wbiłem sobie na serwer pograć pobawić się , na tym serwerze grają ludzie z rangami silver bo nie mogę powiedzieć więcej o ich umiejętnościach , dałem 3 głowy na rampie po czym dostałem bana perma za aimbota XD bo to jest po prostu jakaś porażka i tacy damini jak właśnie "tech N9ne" nie powinien mieć wg dostępu , ja zaraz piszę i tak na niego skargę bo to się w pa... nie mieści ,że by takie sytuacje miały wg miejsce niech podszlifuje swoje umiejętności i dopiero to nawet demka nic po 1 akcji jak dla mnie całkowicie normalnej daje mi chłop bana za aima no to jest nie do opisania ja diś piszę skargę i postram się o to ,że jeszcze dziś zostanie wyrzucony,bo takie dzieci nie mogą mieć takich praw. Dzięki za wysłuchanie i pozdrawiam 

aa link do mojego steam jak by ktoś miał wątpliwości ze kłamię z rangą czy coś https://steamcommunity.com/profiles/76561199001428845/

sddsds.png

111.png

Opublikowano
Cytat

ja diś piszę skargę i postram się o to ,że jeszcze dziś zostanie wyrzucony

to tylko admin serwera, każdemu zdarzają się pomyłki

@  Tech N9ne 24h na rozpiskę dema

Opublikowano

Ale niech to uzasadni da demo popyta się innych czy to na pewno jest chłop do zbanowania obejrzy więcej mojej gry zapyta się jaką mam rangę i wg , a on nic żadnych pytan 1 akcja i ban. 

Opublikowano

- 1:44 Ciekawa, akcja pod drewnem z fajnym skokiem celownika na głowe i prefirem
- 3:26 - Instahead z losowego fullauto, może fart 

- 6:02-6:20 Pociski lecą po głowach, w dziwny sposób. Czyżby smooth aimbot pod przycisk?

Może mój błąd, w co wątpie. Jeśli tak to dostniesz unbana ^^

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.