Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Brak nacisku ze strony innych. Teraz tylko każdy coś od Ciebie chce.

Kiedyś ludzie pilnowali swojego nosa i nie wpieprzali się w życie innych.

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Życia, a może bardziej dorastania. Kiedyś życie było cudowne, była swoboda, wolność. Teraz na każdym rogu ulicy jest kamera. Wszystko było dużo prostsze i nie zrozumcie mnie zle wiem ze dzięki technologi dużo rzeczy jest łatwiejsze ale chodzi mi głównie o to ze nikt nie siedział 24/7 w telefonie gdy nie zajmował się przykładowo pracą. A co do tej technologi - zmierzamy małymi kropkami do tego ze zaraz będzie brak pracy fizycznej, bo wszystko będą za nas robić maszyny, to jest ABSURD. Spójrzcie chociażby na ludzi przez te wszystkie lata. Kiedyś za czasów naszych rodziców każdy z każdym się znał, sąsiad z sąsiadem, zwykli ludzie na ulicach się chociaż kojarzyli. A teraz ? Człowiek nie wie obok kogo mieszka, ludzie upierdliwi i chamscy jak nigdy wcześniej. I nie wkładam tu wszystkich do jednego wora, nie każdy jest taki sam. Faktem natomiast jest to ze to co było kiedyś juz nigdy nie wróci i to chyba boli najbardziej 

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Brak mediów, lepsze podejście do znajomości

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Szacunku do osób.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.