Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  1. Nick (obecny oraz używane wcześniej, jeśli nie używałeś innych nicków napisz: "obecny nick | nie używałem innych nicków"): SideLandred / SideLandred ฅ^. .^ฅ
  2. Imię: Bartek
  3. Wiek: 15
  4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SideLandred/mirage.katujemy.eu:27015/ https://www.gametracker.com/player/SideLandred ฅ^. .^ฅ/mirage.katujemy.eu:27015/
  5. Doświadczenie w adminowaniu: Nie posiadam doświadczenia, chciałbym spróbować czegoś nowego i wspomóc serwer.
  6. Znajomość SourceModa [0/8]: 0 (chętnie i bardzo szybko się uczę)
  7. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: NIE
  8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę, że nawet do 13h tygodniowo.
  9. Dlaczego Ty?: Myślę, że nadam się na to stanowisko, ponieważ jak doskonale wiemy brakuje administratorów na tym serwerze. Uczę się szybko i jestem bardzo zaangażowany w tym co robię. Wiem z czym wiąże się takie zobowiązanie, jestem pomocnym i opanowanym graczem. ( Konto na forum miałem już kiedyś, z tego co się dowiedziałem to był reset. Od tamtego czasu nie używałem forum.)
  10. Posiadasz mikrofon? [TAK/NIE]: TAK
  11. SteamID: STEAM_0:1:176237920
  1. Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK
  2. Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: TAK
  1. Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: TAK
  1. Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów? [TAK/NIE]: TAK
Edytowane przez SideLandred
hudinii  

Na gt widac ostatnia aktywnosc 18 dni temu, napewno podales poprawne linki?

Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.